Julegaver bliver købt online, er du klar?

Mange flere køber julegave online Er du klar til danskerne skal til at købe julegaver? Det er blevet mere normalt at man finder sine julegaver på nettet Det er blevet mere normalt at man i Danmark køber sine julegaver online, for ikke mindst at spare tid og penge. Sidste år blev der lavet en undersøgelse … “Julegaver bliver købt online, er du klar?”

Read More

Muslimer i Danmark

Er der mange muslimer i Danmark? Der findes ca 240.000 fastboende muslimer i Danmark. Svarende til 4.2% af den Danske befolkning. De første informationer der findes om muslimer i Danmark er fra folketællingen i 1880, som viste, at der var otte personer der faldte under den såkaldte kategori “Muhamedanere”. De højeste befolknings antal af muslimer er Tyrkiet. Antallet … “Muslimer i Danmark”

Read More

Hendes Majestæt Dronning Margrethe

Hendes Majestæt Dronning Margrethe fylder 75 år Dronning Margrethe kan i år fejre 75 år, og hun bliver på tronen! Den altid folkeelsket Dronning Margrethe fylder år og det skal som altid fejres med en stor dag med masser af hygge og glæde. Dronningen har udtalt til pressen at hun ikke forlader tronen. Du kan se … “Hendes Majestæt Dronning Margrethe”

Read More