Flere gæster – via de sociale medier

Annoncér rigtigt på de sociale medier Mit firma e-Manager.dk og jeg fik til opgave at lave og vedligeholde online marketing for en restaurant i det Nordlige Thailand, Chiang Mai. Restauranten er danskejet og hed før at, vi trådte ind og lavede ny markedsføring, Juice at Joes Chiang Mai. Navn, brand og koncept er blevet ændret … “Flere gæster – via de sociale medier”

Read More

Nytårsforsæt 2016

Mit nytårsforsæt for 2016 Jeg vil være meget mere social – på de sociale medier.. Under opstarten af mit firma e-Manager.dk fandt jeg hurtigt ud af hvad det vil sige at være social på de sociale medier. Efter jeg gjorde mig klog på hvor jeg skulle være synlig for at kunne blive set online, kunne … “Nytårsforsæt 2016”

Read More

Weekend i Thailand

Endelig blev det fredag og dermed weekend i Thailand Der har ikke været aktivitet i lang tid på min blog – meget beklageligt! Jeg beklager at jeg ikke har været så aktiv på min blog, men har haft utrolig travlt med mit firma e-Manager.dk og derfor ikke haft overskud til at vedligeholde min blog. Trist, trist … “Weekend i Thailand”

Read More

Vind en hjemmeside

Vind en hjemmeside fra e-Manager.dk Vind en hjemmside – deltag i konkurrencen på Facebook Vi har besluttet os for at gøre det lidt ekstra spændende i år. Derfor har vi lavet en konkurrence på Facebook hvor du har mulighed for at vinde en gratis hjemmeside. Alt du skal gøre at såmænd at like konkurrencen og … “Vind en hjemmeside”

Read More