Responsivt design

Responsive hjemmesider får bedre placeringer

Google har de seneste år væres ude med mange nye og store opdateringer, som har haft gode og dårlige konsekvenser for flere hjemmeside ejere. En af de store opdateringer har haft den indflydelse at din hjemmeside vil blive rangeret højere i Google søgeresultater hvis den har et responsivt design. Grunden til det er meget simpel, Google vil give den bedste brugeroplevelse for sine egne brugere.

Har din hjemmeside responsivt design?

Hvis du er i tvivl om din hjemmeside har et responsivt design, kan du selvfølgelig altid teste hjemmesiden på din smartphone. Der findes også flere online værktøjer hvor du kan teste om din hjemmeside er responsiv. Du kan hos ami.responsivedesign.is teste om din hjemmeside har et responsivt design på flere forskellige enheder. Bemærk venligst at værktøjet kun testet om hjemmesider er responsive og altså ikke den mobile version af hjemmeside.

Kan et design laves responsivt?

Hvis du i forvejen har en hjemmeside og dit design ikke er responsivt, så kan du godt få det kodet om så det bliver responsivt. Hvis arbejdet bliver for stort og det er en WordPress løsning, findes der selvfølgelig også et utal af responsive WordPress templates man kan tilpasse til sit design. Har du brug for hjælp til et responsivt design, så kan du kontakte os hos e-Manager.dk

Optimer hastigheden på din hjemmeside

Bedre placeringer med optimering af hastigheden på din hjemmeside

Optimer hastigheden på din hjemmeside

Når Google skal vise dig sine dyrebare søgeresultater, så kigger de på ALT. Herunder også hastigheden. Det vil sige at hvis du har søgeoptimeret din hjemmeside lige så godt som din “kollegas” og at din hjemmeside tager 1 sekunder længere om at loade, ja så vises kollegaens søgeresultat altså over dit.

Google vil give sine brugere det bedste indhold og vil derfor og sørge for at brugere får en god oplevelse på din side de rammer. Det gør de selvfølgelig ikke, hvis det tager lang tid om at loade en hjemmeside.

Når man går ind og optimere load tiden på ens hjemmeside, vil man gå ind og tage et kig på den kode hjemmeside er bygget op i. Her vil man selvfølgelig gå ind og fjerne al unødvendig kodning. I mange CMS systemer, findes der bla. funktioner hvor man kan deaktivere moduler eller plug-ins. Men det er bestemt her man oplever at de stadig bliver loadet når en bruger besøger hjemmesiden. Det er bla. sådan nogle steder at man vil kunne optimere hjemmesiden. Udover det vil man selvfølgelig også tage et kig på billederne der er på hjemmesiden, for at se om man evt kunne optimere målene på billedet for at kunne reducere selve størrelsen på billedet.

Test din egen hjemmesides load tid

Du kan selv teste hvor længe din hjemmeside er om at loade for din bruger. Du kan benytte dig at et gratis værktøj der hedder Pingdom Website Speed test.

Hvis du er i tvivl om hvordan du kan optimere hastigheden på din hjemmeside, eller hvis du ønsker at optimering af load tiden på din hjemmeside, så kan du kontakte e-Manager.dk hvor vi kan hjælpe dig .

Hvem opfandt internettet?

Hvem opfandt internettet?

Hvem har opfundet internettet?

Både du og jeg har vel været med til at, skabe internettets store indflydelse som vi kender det i dag og det bliver med at, vokse sig større og større. Men selve strukturen og teknologien bag internetter har DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency)  udviklet i sin tid..

Internettet blev udviklet af DARPA der arbejder for det amerikanske forsvar og de ville skabe et netværk hvor data kunne komme igennem mange forskellige veje i netværket og det skulle gøre netværket mere sikkert. Det oprindelige net udbredte sig gennem 80erne til U.S.A’s regering og indtil det i løbet af 90erne blev til vores alle sammensInternet.

World Wide Web, en verden af hjemmesider, der for de fleste er Internettets vigtigste, vores daglige informationsfix. Dette blev opfundet i 1990 af Tim Berners-Lee, der arbejdede på CERN, hvor verdens første web-server blev sat op (info.cern.ch). Efter Berners-Lee lagde kildeteksten til sine World Wide Web-programmer ud til fri download og opfordrede folk til at arbejde videre med, bredte World Wide Web sig utrolig hurtigt ud over et Internet, der dengang for det meste kun blev brugt til email, nyheder og FTP.

Hvor mange mennesker har adgang til internettet?

Hvor mange mennesker bruger egentlig internettet på dagligt basis, det svar har UNA (United Nations Agency) fundet et tal på. Der skulle ifølge en UNA være omkring 3.2 millarder mennesker på internettet. Det er United Nations Agency der står bag undersøgelsen der blev foretaget i år 2015 (se rapport her), som også viser at at tallet at internet brugere er steget fra 738 millioner i år 2000 til 3.2 milliarder brugere på  internettet.

50/10 Mbit bredbånd internet fra Telenor

Garanteret min. hastighed: 31 Mbit.* Inklusiv trådløs router.

For kun 99 kroner om måneden kan du får 50/10 Mbit internet derhjemme fra Telenor.

Bredbånd fra Telenor

Læs mere omkring oprindelsen af internettet hos MODSPIL her.