Insomnia, få det bedste ud af timerne.

En App hjalp mig til at få en bedre dag App der hjælper med at stå på det rigtige tidspunkt I en længere periode døjet har jeg døjet med at, jeg ikke rigtig har kunne få den søvn jeg har haft behov for og har kæmpet med mine søvnproblemer i rigtig mange år og det … “Insomnia, få det bedste ud af timerne.”

Read More

SSL certifikat til hjemmeside

Sider med SSL certifikat bliver vist først Googles Zineb Ait Bahajji meddelte at fremadrettet vil Google forsøge at indeksere HTTPS sider først, før HTTP tilsvarende side. Det betyder at hvis din hjemmesides intern linkbuilding refererer til HTTP URLer, såvil Google forsøge at se om de samme sider findes på HTTPS og hvis de gør vil Google altså indeksere HTTPS-versionen … “SSL certifikat til hjemmeside”

Read More

Outsource dine IT opgaver

Outsource IT til e-Manager.dk Vi tilbyder nu at overtage dele af IT opgaver for dig og din virksomhed Hos e-Manager vil vi gerne gøre det let og billigt for vores kunder. Derfor er vi begyndt at tilbyde outsourcing af IT. Du kan læse meget mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed omkring … “Outsource dine IT opgaver”

Read More

Virus på Mac. Kan Mac få virus?

Virus på mac, efter flere år! Kan Apple computere få virus? Det kan de selvfølgelig, fandt jeg selv ud af efter at jeg havde fået virus på min Mac. Virus på mac kan sagtens lade sig gøre! Havde du spurgt mig for en måned siden, havde jeg sikkert svaret som alle andre Apple fanatikere; “Apples computere kan ikke få … “Virus på Mac. Kan Mac få virus?”

Read More

Google Panda

Google Panda – en af Googles følsømme robotter Google er nok alle internet brugeres bedste ven. Lige fra kælder nørden til skolelæren på dit barns lokale skole. Derfor tilpasser Google sig også til os alle. Dette kræver virkelig hardcore specialudvikling og ekspert robotter, for at kunne holde styr på det hele, et enkelt sted. Pandaen … “Google Panda”

Read More

Privatliv på internettet er fortid!

Privatliv på internettet er noget man engang troede man havde. Efter en ny lov er vedtaget, så kan Forsvaret Efterretningstjeneste nu, UDEN dommerkendelse gå ind og personfølsomme oplysninger og mails. En hackergruppe har heldigvis svaret igen. De har frigivet personlige oplysninger, heriblandt CPR-numre, på flere SF-politikere i protest. Det skriver Politiken. I må være stolte over jeres … “Privatliv på internettet er fortid!”

Read More

Danmarks bedste blogger?

Har vi fået Danmarks bedste blogger? René Najmi er en forholdsvis ny blogger på nettet. René er, som man måske kan tyde på efternavnet, min storebror. René Najmi vandt Masterchef på Tv3 for Madtanterne. René Najmi har en blog om personlig livsstil og han lever op til det. Vidste du at du kan tjene penge på din … “Danmarks bedste blogger?”

Read More

Hvem opfandt internettet?

Hvem opfandt internettet? Hvem har opfundet internettet? Både du og jeg har vel været med til at, skabe internettets store indflydelse som vi kender det i dag og det bliver med at, vokse sig større og større. Men selve strukturen og teknologien bag internetter har DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency)  udviklet i sin tid.. … “Hvem opfandt internettet?”

Read More