MailChimp på dansk

MailChimp nyhedsbrev

Sådan får du MailChimp på dansk

MailChimp findes i mange forskellige sprog, heriblandt dansk.

MailChimp er en service der tilbydes verden over og benyttes af rigtig mange mennesker, derfor finder man også MailChimp i mange forskellige sprog. MailChimp på dansk kom forholdsvis hurtigt efter lanceringen af MailChimp. Det er nøje oversat og mand kan nemt og hurtigt navigere og finde rundt og det er ikke fin formel oversættelse man finder, men derimod moderne danske oversættelser der er til at forstå for alle.

Oversæt MailChimp sign up skabelon

Hvis du vil lade dine kunder tilmelde sig nyhedsbrev til MailChimp via en sign up form, så har du mulighed for at, oversætte denne form efter dit behov. Du kan se en guide til hvordan du kan oversætte signup skabelon her.

Hjælp til MailChimp

Vil du også gerne i gang med at sende nyhedsbreve til dine kunder, eller har du brug for hjælp til at udarbejde nogle fine og attraktive kampagner til dine læsere? Så kan du kontakte os hos e-Manager.dk og lad os hjælpe dig med at , få designet og skrevet nogle effektive nyhedsbreve til dine kunder, baseret ud fra din virksomheds profil.

Author: Rami Najmi

Online marketing specialist med livet i første række. Arbejder med SEO, sociale medier, affiliate marketing, hjemmesider og alt indenfor online markedsføring.

2 thoughts on “MailChimp på dansk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *