Undgå at Google banner din AdWords annonce

Google banner næsten 2 millarder annoncer Ingen falske nyheder og annoncer for sundhedsfarlige produkter, så er du godt på vej. Tilbage i 2016 fremlagde Google en rapport hvori det fremgik at, de havde bannet 1.7 millarder annocer, det største nummer de har bannet, indtil nu, på ét enkelt år. Google smed også 200 publisher ud … “Undgå at Google banner din AdWords annonce”

Read More

Vedligeholdelse af Facebook side for virksomhed

Vedligehold Facebook side for din virksomhed En virksomhed skal have en Facebook side lige som den skal have en hjemmeside Hvis du ligesom så mange andre er oppet med på bølgen og har fået dig en Facebook profil er du sikkert også hurtigt til at, finde ud af at, din virksomhed også skal have en … “Vedligeholdelse af Facebook side for virksomhed”

Read More

Få din virksomhed online og få flere kunder

Hvordan gør man sådan at, man får flere kunder i sin fysiske butik ved at, oprette en online butik? Det vil jeg prøve at, forklare dig i dette indlæg og forhåbentligt give dig et indblik i den online verden og hvordan den kan være md til at, skabe større online succes for dig og din … “Få din virksomhed online og få flere kunder”

Read More

Flere gæster – via de sociale medier

Annoncér rigtigt på de sociale medier Mit firma e-Manager.dk og jeg fik til opgave at lave og vedligeholde online marketing for en restaurant i det Nordlige Thailand, Chiang Mai. Restauranten er danskejet og hed før at, vi trådte ind og lavede ny markedsføring, Juice at Joes Chiang Mai. Navn, brand og koncept er blevet ændret … “Flere gæster – via de sociale medier”

Read More

Guide: Kom i gang med Facebook annoncering

Annoncer på Facebook Hvordan opretter man egentlig en Facebook annonce? Det hele skal selvfølgelig starte med at du har en profil på Facebook, hvis du endnu ikke har en Facebook profil kan du oprette en gratis profil her. Når du har oprettet din profil skal du gøre op med dig selv, hvad du gerne vil … “Guide: Kom i gang med Facebook annoncering”

Read More

4 markedsførings værktøjer der virker

Brug de rigtige værktøjer til markedsføring Husker du at bruge de vigtigste værktøjer til online markedsføring? Jeg har giver mit bud på 4 stærke værktøjer der uden tvivl, vil være med til at give din online markedsføring succes. De værktøjer jeg har udvalgt er nogle jeg selv bruger til dagligt med mit arbejde som marketing … “4 markedsførings værktøjer der virker”

Read More

Online markedsføring 2016

Hvor skal du være synlig i år? Året er gået og det har været et spændende år for mange som arbejder med online markedsføring. Personligt har jeg lært rigtig meget i forbindelse med opstarten af mit nye firma e-Manager.dk. Gennem min opstartsprocess har jeg lært mange nye ting, indenfor de forskellige emner jeg arbejder under. … “Online markedsføring 2016”

Read More

Personlig branding

Personlig branding er en del af din markedsføring Personlig branding kan have en stor effekt på dine resultater i din virksomhed. Hvis du vælger at være meget social aktiv i forbindelse med din virksomhed, er personlig branding en meget vigtig og effektiv ting at fokusere på. Ved at brande dig selv personligt, kan du komme … “Personlig branding”

Read More

Jul på facebook

Tid til at holde jul på Facebook Er din virksomhed klar til juletiden på sin facebook side? Du kan også skabe opmærksomhed omkring din virksomhed i julen på facebook. Julen og juletiden er over os og det ved dine kunder allerede godt, så derfor er det måske en god idé at overraske dem med noget … “Jul på facebook”

Read More

3 tips til e-mail markedsføring i juletiden

3 gode råd til e-mail markedsføring Juletiden og juleshopping er på vej. Udnyt det med e-mail markedsføring. Hvis du bruger e-mail markedsføring er det vigtigt at du ikke spammer dine kunder med juletilbud på dine produkter. Nu hvor jeg skrev et indlæg om hvordan at 21% af e-mail markedsføring fejler i øjeblikket. Så vil jeg da gerne … “3 tips til e-mail markedsføring i juletiden”

Read More