Fjern SPAM trafik i Google Analytics

Blokér SPAM i Google Analytics Hvis du benytter dig af Google Analytics til at overvåge trafik og besøgende på din hjemmeside, så vil du sikkert kunne nikke genkendende til en masse mærkelig trafik fra udlandet. Trafikken er med til at gøre det svært at få et komplet overblik over sine rapporter da det påvirker dine … “Fjern SPAM trafik i Google Analytics”

Read More

e-Manager.dk – din nye webmaster.

Så blev e-Manager.dk en uge gammel For en uges tid siden, lancerede jeg min nye baby, e-Manager.dk, som tilbyder at være webmaster, med fokus på online marketing Efter en lang og lærerig tid i VSI Group, valgte jeg at sige op for at prøve at gå egen vej. Ud af det kom e-Manager.dk. Webmaster til … “e-Manager.dk – din nye webmaster.”

Read More

Dansk Ambassade i Thailand

Den Kgl. Danske Ambassade i Thailand Efter at have mistet mit pas undervejs hjem fra Koh Samui, var jeg nødsaget til at besøge Den Kgl. Danske Ambassade i Thailand. Det danske ambassade i Thailand er beliggende i hovedstaden Bangkok. Den danske ambassade, ligger i et område hvor en masse andre ambassader er lokaliseret. Det er … “Dansk Ambassade i Thailand”

Read More

Valg til Europa-Parlamentet 2014

Valg til Europa-Parlamentet, hvornår har man lov til at stemme? Alle i Danmark der er fyldt 18 år har valgret til Europa-Parlamente, og udover det har dansk indfødsret og fast bopæl i Danmark eller i et af de øvrige EU-lande eller er statsborger i et af de øvrige EU-lande og har fast bopæl i Danmark. Endvidere … “Valg til Europa-Parlamentet 2014”

Read More

Doi Suthep, til fods.

Doi Suthep bjergbestigning Min kære kollega fra en af vores afdelinger på arbejdet, spurgte om jeg kunne tænke mig at deltage i en gåtur til det flotte tempel på bjerget, Doi Suthep. Hvem kan sige nej tak til det? Det var en fantastisk oplevelse. Jeg lyver hvis jeg siger det ikke var hårdt, men jeg … “Doi Suthep, til fods.”

Read More

Hjertepatienter i Nordjylland får donation

John Bull Pub Aalborg donerer 15.000,- kr. til hjertepatienter i Nordjylland. Igen har min far valgt at donerer penge til hjertepatienter på hjerteafdelingen, ved Aalborg sygehus. Denne gang lyder checken på hele 15.000,- kr. Hver år holdes der julefrokost på min fars pub, John Bull Pub i Aalborg. De penge som gæsterne betaler min far for … “Hjertepatienter i Nordjylland får donation”

Read More