Weekend i Thailand

Endelig blev det fredag og dermed weekend i Thailand Der har ikke været aktivitet i lang tid på min blog – meget beklageligt! Jeg beklager at jeg ikke har været så aktiv på min blog, men har haft utrolig travlt med mit firma e-Manager.dk og derfor ikke haft overskud til at vedligeholde min blog. Trist, trist … “Weekend i Thailand”

Read More

Træk en vinder til din Facebook konkurrence

Sådan udtrækker du nemt en vinder på Facebook Med et online værktøj kan du hurrtigt og nemt finde en vinder til din Facebook konkurrence Hvis du har laver en konkurrence på Facebook og gerne vil udtrække en vinder, kan du gøre det nemt og hurtigt med et smart dansk værktøj. Du skal blot indtaste linket … “Træk en vinder til din Facebook konkurrence”

Read More

Jul på facebook

Tid til at holde jul på Facebook Er din virksomhed klar til juletiden på sin facebook side? Du kan også skabe opmærksomhed omkring din virksomhed i julen på facebook. Julen og juletiden er over os og det ved dine kunder allerede godt, så derfor er det måske en god idé at overraske dem med noget … “Jul på facebook”

Read More

3 tips til e-mail markedsføring i juletiden

3 gode råd til e-mail markedsføring Juletiden og juleshopping er på vej. Udnyt det med e-mail markedsføring. Hvis du bruger e-mail markedsføring er det vigtigt at du ikke spammer dine kunder med juletilbud på dine produkter. Nu hvor jeg skrev et indlæg om hvordan at 21% af e-mail markedsføring fejler i øjeblikket. Så vil jeg da gerne … “3 tips til e-mail markedsføring i juletiden”

Read More

Thomas Bigum giver en videohilsen

En videohilsen fra Thomas Bigum Thomas Bigum er en vildt inspirerende mand Jeg finder Thomas Bigum utrolig inspirerende og motiverende i forbindelse med mit arbejde. Derfor kontaktede jeg ham direkte, på Facebook. Se hvad der kom ud af det 🙂 Thomas Bigum fra Bigum&Co er utrolig god til at lave videoer og dele den viden han … “Thomas Bigum giver en videohilsen”

Read More

Facebook opdatere Messenger

Med Facebook Messenger kan du nu søge på 1.5 millarder brugere Facebook Messenger afdelingen meddelte at der blev åbnet for funktionen den 27 oktober. Hvad betyder den nye opdatering i Facebook Messenger? Det vil sige at du kan nå indtaste et helt vilkårligt navn, og selvom du ikke er venner med personen, vil du kunne … “Facebook opdatere Messenger”

Read More

Søgeoptimering af Twitter konto

Sådan kan du søgeoptimere din Twitter konto Du kan også bruge søgeoptimering på din Twitter profil og andre profiler på sociale medier. Se her 5 hurtige tips til søgeoptimering af Twitter profil 1. Dit Twitter brugernavn Når du laver et Twitter brugernavn skal du forestille dig at det er dit domænenævn hos Twitter. Derfor skal du altid … “Søgeoptimering af Twitter konto”

Read More

Facebook søgning er blevet forbedret

Med en facebook søgning kan du snart søge på mere end 2 trillioner opslag på facebook Efter en opdatering tilbage i December 2014 blev facebook søgning opdateret med mulighed for at søge i venners opslag Nu bliver facebook søgningen altså opdateret igen og vil snart vise resultater fra sider, grupper og alt andet relevant indhold … “Facebook søgning er blevet forbedret”

Read More

Hvordan laver man en Facebook side?

Er du i tvivl om hvordan man laver en Facebook side? Se her hvordan du hurtigt opretter din egen Facebook side. Få flere kunder og hold dine kunder opdateret med en Facebook side! Hvis du gerne vil oprette en Facebook side, kræver det først og fremmest at du har en Facebook profil. Hvis du allerede … “Hvordan laver man en Facebook side?”

Read More

Facebook shop på din Facebook side

Få en facebook shop på din facebook side Med en facebook shop kan du hurtigt sælge produkter til dine medlemmer Hvis du har en facebook side i forvejen, kan man sætte en fungerende facebook shop op på den Hvis du har en facebook side og gerne vil tilbyde dine medlemmer mulighed for at købe nogle af … “Facebook shop på din Facebook side”

Read More