Job i Spanien som AdWords manager

Så har jeg fået job i Spanien Har opsagt mit job i Thailand for at, flytte til Spanien og arbejde. En fredag aften ved en 20 tiden sad jeg hjemme i mit hus i Thailand og tænkte at, det var på tide der skulle ske noget nyt, og det gjorde jeg noget ved! Jobbet som … “Job i Spanien som AdWords manager”

Read More

Wonderfruit festival Thailand

Turen gik til Wonderfruit festival i Pattaya Thailand Wonderfruit havde i år valgt Pattaya som rammer til det store show Min fætter var så flink, at invitere mig til Wonderfruit festival som er en festival der har til formål, at sprede budskabet om en bedre Jord og, at vi skal passe bedre på vores natur … “Wonderfruit festival Thailand”

Read More

Holder man jul i Thailand?

Oplev jul i Thailand Sådan fejrer jeg jul i Thailand Jul i Thailand er ikke som man kender det i det hyggelige dejlige Danmark med de faste rammer som jule stress, pebernødder, brunkager og det klassiske varme jule og vinter tøj. Det Thailandske folkefærd fejrer som udgangspunkt ikke jul som vi kender det mange andre … “Holder man jul i Thailand?”

Read More

Kort over Thailand

Se kort over Thailand Thailand er et rigtig stort land med mange rige kultur byer og provinser. Thailand, engang kaldet Siam, dækker et areal på 514.000 kvadrat 11 gange større end Danmark. Befolkningen er på omkring 65 mio. hvoraf mere end 10 millioner skønnes at bor i Bangkok. Du kan læse om hvor mange mennesker der … “Kort over Thailand”

Read More

Vaccinationer til Thailand

Vaccinationer til Thailand Hvilke vaccinationer skal man have når man rejser til Thailand? Det er forskelligt hvilke vaccinationer du skal have, alt efter hvor længe du har tænkt dig at opholde dig i Thailand. Anbefalede vaccinationer til Thailand Startes Difteri 1 dag Hepatitis A (smitsom leverbetændelse) 1 uge Stivkrampe 1 dag Gul feber – transit … “Vaccinationer til Thailand”

Read More

Søg det rigtige visum til Thailand

Sådan søger du visum til Thailand Hvis du gerne vil opholde dig i Thailand i mere end 30 dage, anbefales det at du ansøger om et turistvisum på den Thailandske ambassade i Danmark. Du kan læse mere omkring hvordan du får et længere varigt turist visum til Thailand her. Der findes flere forskellige slags former … “Søg det rigtige visum til Thailand”

Read More

Wat Rong Khun, det hvide tempel i Chiang Rai

Templet Wat Rong Khun Wat Rong Khun ligger i området Den Gyldte Trekant, i byen Chiang Rai. Templet er tegnet og opført af den internationale thai kunster, Chalermchai Kositpipat. Det hvide tempel fik dørene åbnet op tilbage i 1997. Den 5. maj 2014 18:08, blev templet beskadiget af jordskælvet i Mae Lao. Og der var derfor … “Wat Rong Khun, det hvide tempel i Chiang Rai”

Read More

Koh Lanta

Koh Lanta i Thailand Min kammerat fra Danmark kom og besøgte mig i en måned. Og i den måned var vi rundt omkring i Thailand. Jeg havde selvfølgelig taget fri en uges tid, så vi ligesom havde tiden til at kunne rejse rundt omkring i landet. Vi startede med at flyve til Krabi, hvor vi … “Koh Lanta”

Read More

Dansk Ambassade i Thailand

Den Kgl. Danske Ambassade i Thailand Efter at have mistet mit pas undervejs hjem fra Koh Samui, var jeg nødsaget til at besøge Den Kgl. Danske Ambassade i Thailand. Det danske ambassade i Thailand er beliggende i hovedstaden Bangkok. Den danske ambassade, ligger i et område hvor en masse andre ambassader er lokaliseret. Det er … “Dansk Ambassade i Thailand”

Read More