Søg det rigtige visum til Thailand

Vaccinationer til Thailand

Sådan søger du visum til Thailand

Hvis du gerne vil opholde dig i Thailand i mere end 30 dage, anbefales det at du ansøger om et turistvisum på den Thailandske ambassade i Danmark. Du kan læse mere omkring hvordan du får et længere varigt turist visum til Thailand her.

Der findes flere forskellige slags former for visum ved indrejse til Thailand. Hvilke former der findes kan du læse her ved at klikke her.

Andre aktiviter i landet, som familiebesøg, pensionist, dykkerkursus, thai boksning osv. betragtes IKKE som studie, men som hobby, og giver defor ikke ret til at ansøge om Non-Immigrant visum. Der skal søges om Turist Visum.

Du skal som udgangspunkt selv kontrollere, at dine visum er udstedt korrekt. Det anbefales også at du tjekker at de datoer der er anført er angivet korrekt.

For at søge om visum skal der rettes henvendelse til Royal Thai Embassy, Copenhagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *