Opret WordPress hjemmeside eller blog

Opret WordPress hjemmeside eller blog WordPress hjemmeside eller blog er noget man tit støder på Faktisk står WordPress CMS og WordPress Blog for mere en 27% af alle de hjemmesider der findes på internettet i dag og du kan stadig nå at, hoppe med på bølgen og få oprettet en ny WordPress hjemmeside eller blog. … “Opret WordPress hjemmeside eller blog”

Read More

Installer WooCommerce på din WordPress hjemmeside

Her kan du se hvordan du selv installere WooCommerce på din WordPress hjemmeside WooCommerce til WordPress er et webshop system der giver dig mulighed for at, lave en online butik hvor du nemt og hurtigt kan komme i gang med at, sælge dine produkter online. Før du går i gang med at, følge min guide … “Installer WooCommerce på din WordPress hjemmeside”

Read More

Få WooCommerce på dansk

WooCommerce på dansk Få WooCommerce oversat til dansk på under 2 minutter Jeg skulle lave en hjemmeside for en kunde i forbindelse med noget arbejdet og skulle bruge en dansk sprogfil til WooCommerce og det var åbenbart ikke lige til. Så jeg har valgt at, tage mig den tid og gjort det nemt og enkelt … “Få WooCommerce på dansk”

Read More

WordPress 4.0 udgivet

WordPress 4 er blevet lanceret Hvis du selv har WordPress har du nok opdaget at din version er blevet opdateret til en 4.0 WordPress har nemlig lanceret den seneste version, med navnet Benny. Denne gang er det meget tydeligt at se at WordPress har lagt stor vægt på brugervenlighed. Dette hænger sikkert sammen med at … “WordPress 4.0 udgivet”

Read More