I gang Teknisk Designer…

Uddannelse som Teknisk Designer

I takt med at, der skal ske noget nyt i mit liv og min hverdag har jeg lavet en beslutning om at, begynde på uddannelsen som Teknisk Designer, dette skete i dag den 13 august.

Jeg mødte op i kantinen ligesom der 18 andre elever (som vi endte med at være) gjorde og derefter blev vi fulgt op i vores åbne og dejlige klasseværelse. Det tekniske udstyr til eleverne er ikke noget at, råbe hurra for men, man kan vende den om og sige at, de fleste alligevel har deres egen bærbar med.

Vi blev taget godt imod af vores lære som er utrolig behagelig og meget nede på jorden og er rigtig god til at, fortælle og forklare og ikke mindst møde alle på den enkeltes niveau.

Vi kommer godt igennem hvordan uddannelsen forholder sig og hvordan det kommer til at, forløbe sig i fremtiden.

Optag skærm

Sådan optager du din aktivitet på din skærm.

Hvis du er igang med at hjælpe en med at, komme i gang med sin nye hjemmeside eller hvordan man opretter et dokument i Word eller noget helt andet, så kan det være en fordel at, fortælle budskabet via en video guide. Man kan ved hjælp af at, optage sin skærm navigere personen meget nemmere rundt og lære ham eller hende hvordan man skal bære sig af, nemt og hurtigt med en video beskrivelse. Der findes et gratis video optagnings program, hvor du kan optage din skærm, du kan hente der hedder Screen O Matic. Med hjælp fra Screen O Matic, kan du optage det du laver på din skærm og altså nemt og hurtigt hjælpe folk videre med den helt rigtige guide ved hjælp af lyd og video.

At optage sin skærm for at, guide sin kunde kan spare dig rigtig meget tid og dermed give dig mere tid til at behandle andre kunder.

Fjern SPAM trafik i Google Analytics

Fjern SPAM trafik i Google Analytics

Blokér SPAM i Google Analytics

Hvis du benytter dig af Google Analytics til at overvåge trafik og besøgende på din hjemmeside, så vil du sikkert kunne nikke genkendende til en masse mærkelig trafik fra udlandet. Trafikken er med til at gøre det svært at få et komplet overblik over sine rapporter da det påvirker dine resultater i Google Analytics.

Du kan fjerne SPAM trafikken ved at sætte filtre op på dine ejendomme i Google Analytics, disse filtre går ind og ekskludere trafik du ikke ønsker at se. Det kan gøres manuelt men også “automatisk”, ved hjælp af et online værktøj kan ud nemlig få sat nødvendige SPAM filtre op i Google Analytics og dermed sikre dig at SPAM trafik ikke længere vises. Du kan finde værktøjet her: Blokér SPAM i Google Analytics, klik her.

Alt det kræver er at du forbinder med din Google konto, så du kan få listet dine websteder og dermed angive hvilke ejendomme filtrene skal sættes op på.

e-Manager.dk – din nye webmaster.

e-Manager.dk

Så blev e-Manager.dk en uge gammel

For en uges tid siden, lancerede jeg min nye baby, e-Manager.dk, som tilbyder at være webmaster, med fokus på online marketing

Efter en lang og lærerig tid i VSI Group, valgte jeg at sige op for at prøve at gå egen vej. Ud af det kom e-Manager.dk.

Webmaster til hjemmeside og sociale medier

Hos e-Manager har vi valgt at tilbyde at være webmaster for kunder der ikke har tid, eller kendskab nok til at vedligeholde deres hjemmeside eller profil på sociale medier.

Online markedsføring

Udover at tilbyde os selv som webmaster, så har vi også valgt at fokusere på online markedsføring.

Med vores erfaring på vedr. vedligeholdelse og ikke mindst markedsføring, kan vi garantere flere besøg og øget omsætning.

Du kan læse meget mere ved at besøge e-Manager.dk

Dansk Ambassade i Thailand

Danmark i Thailand

Den Kgl. Danske Ambassade i Thailand

Efter at have mistet mit pas undervejs hjem fra Koh Samui, var jeg nødsaget til at besøge Den Kgl. Danske Ambassade i Thailand. Det danske ambassade i Thailand er beliggende i hovedstaden Bangkok.

Den danske ambassade, ligger i et område hvor en masse andre ambassader er lokaliseret. Det er svært at finde hvis ikke man har adressen med, og viser den til en taxa, eller tuktuk chauffør.

Ambassadens åbningstider er forskellige, alt efter hvilken grund du henvender dig til ambassaden for.

Borgerservice (pas, kørekort og anden bistand til danskere i regionen)

Mandag – torsdag: 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Kravene for at kunne ansøge om et nyt pas som dansker i Thailand var for mit vedkommende:

– Politirapport

– Kopi af gammelt pas (eller anden form af gyldigt ID)

– 5300 baht i gebyr

Resten sørger ambassaden for. Man kan få taget billede, og fingeraftryk inde på ambassaden. Og så er der en ualmindelig god service både fra thai personale, og det danske personale. Jeg fik at vide at passet ville blive leveret indenfor 2-3 uger.

Det tog mig 10 minutter i alt, og så var det ordnet.

Du kan læse mere meget omkring den danske ambassade i Thailand, ved at besøge deres hjemmeside.

Danmark i Thailand

Valg til Europa-Parlamentet 2014

Valg til Europa-Parlamentet

Valg til Europa-Parlamentet, hvornår har man lov til at stemme?

Alle i Danmark der er fyldt 18 år har valgret til Europa-Parlamente, og udover det

  • har dansk indfødsret og fast bopæl i Danmark eller i et af de øvrige EU-lande eller
  • er statsborger i et af de øvrige EU-lande og har fast bopæl i Danmark.

Endvidere vil udlandsdanskere, der er optaget på valglisten til folketingsvalg i henhold til folketingsvalglovens § 2, automatisk også være berettiget til at stemme til Europa-Parlamentsvalg i Danmark. Læs mere om udlandsdanskeres valgret.

Kilde: http://valg.oim.dk/

Doi Suthep, til fods.

Doi Stuhep bjergbestigning

Doi Suthep bjergbestigning

Min kære kollega fra en af vores afdelinger på arbejdet, spurgte om jeg kunne tænke mig at deltage i en gåtur til det flotte tempel på bjerget, Doi Suthep. Hvem kan sige nej tak til det? Det var en fantastisk oplevelse. Jeg lyver hvis jeg siger det ikke var hårdt, men jeg tør godt prale af at jeg har meget bedre kondi end flest delen af de thaier vi gik med op mod templet.

Tempel Doi Suthep

Doi Suthep

Doi Suthep