Søgeoptimering af Twitter konto

Søgeoptimer din Twitter konto

Sådan kan du søgeoptimere din Twitter konto

Du kan også bruge søgeoptimering på din Twitter profil og andre profiler på sociale medier.

Se her 5 hurtige tips til søgeoptimering af Twitter profil

1. Dit Twitter brugernavn

Når du laver et Twitter brugernavn skal du forestille dig at det er dit domænenævn hos Twitter. Derfor skal du altid forsøge at få dit domænenavn/firmanavn med i dit Twitter brugernavn. På den måde har du større mulighed for at blive vist ved Google søgninger.

Et Twitter brugernavn er maksimeret til 15 karakter, men det er bedst at holde sig til omkring 10.

2. Link til din rigtige URL

På din Twitter profil side, har du mulighed for at sætte et link op til din hjemmeside. Her er det meget vigtigt at du linker til den rigtige sider og ikke en eller anden underside.

3. Søgeoptimer din Twitter biografi

Ligesom så mange andre sociale medier, har Twitter også den mulighed at du kan skrive en biografi om din virksomhed. Her er det at du skal have SEO brillerne på og være opmærksom på at skrive en SEO venlig tekst. Google går nemlig også forbi Twitters profiler for at se om de kan finde noget relevant.

4. SEO optimer dit Twitter profilbillede

Sørg for at navngive dit profilbillede SEO venligt, som var det et billede til et SEO artikel. Her kan du eks. kalde dit billede “min-virksomhed.jpg” i stedet for et klassisk “logo.jpg”. Dette er selvfølgelig også noget Google har større chance for at kunne spotte.

Sørg for at dit billede ikke er større end 250 x 250 pixels for at optimere load tiden på dit profilbillede.

5. Sidst men ikke mindst, søgeoptimer dine Tweets

Her skal du lave dine Tweets på samme måde som var du ved at lave en Adwords annonce. Hvert evig eneste ord er værdifuldt eller ubrugeligt.

For at opnå mere synlighed i søgeresultaterne er det vigtigt at der bliver brugt de rigtige keywords og hashtags. Det er også en god idé at tilføje dine vigtige Tweets til foretrukne.

Undersøgelser fra SEO firmaer i USA viser at hvis du bruger keywords i dine Tweets, kan opnå bedre resultater i søgeresultaterne med din Twitter-profil..

Nemmere at uploade video til Twitter

Nemmere at uploade video til Twitter

Twitter gør det muligt at uploade video via desktop version

For at kunne uploade video til Twitter før i tiden, skulle det gøres via den mobile udgave. Dette er nu ændret.

Nu kan du uploade video til Twitter via desktop versionen efter en opdatering, melder Twitter ud tidligere på formiddagen.

For at uploade en video til dit tweet, skal du klikke på “Medier”. Så har du mulighed for at uploade en video der må fylde op til 512 MB eller have en varighed på 30 sekunder. Hvis videoen er længere end 30 sekunder, har man mulighed for at klippe videoen til, med et redigeringsværktøj. Videoen der uploades, skal være i MP4 format. Mobile uploads kan også være i MON (læs mere hos twitter her).

Twitters annoncører og partnere, har længe haft muligheden for at kunne uploade videoer til deres tweets. Men det er der altså først blevet åbnet helt op for nu.

Den nye video funktion skulle give et større marked indenfor video mener Twitter selv.