Sticky søgebar hos Google?

Google opdatere deres søgefelt

Det er ikke så længe siden at, Google har testet en sticky header funktion til deres søgefelt sådan at, det følger med når man scroller ned for at, se sine resultater.

Det er noget som vi kender fra rigtig mange hjemmesider og det er en super fedt og brugervenlig funktioner og det undrer mig lidt at, Google ikke har sat denne funktion i værk for lang tid siden. Men jeg tror personligt at, det har noget med at, folk ikke bruger søgeresultaterne så meget funktionelt hvis de blot kan skrive noget nyt i stedet for at, besøge hjemmesiden direkte.

Hvis du synes det er noget mærkeligt noget og ikke rigtig synes det er noget for dig kan du berolige dig selv med at, den kun kommer på desktop versionen i første omgang.

Den store forskel fra den gamle søgebar er at, den nye nu holder sig i toppen af resultatsiden, mens du ruller ned for at se flere søgeresultater.

Du kan læse nyheden her hvis det her interesse: https://searchengineland.com/google-officially-rolling-out-new-search-bar-with-sticky-header-rounded-search-bar-308943

Google keyword tool

Google keyword tool

Google Search Console med keyword tool

Som så mange andre tester man nogle gange sine keywords for at, se hvilken placering de har på Google og nogle af os har også keyword tools til at, holde øje med søgeordene døgnet rundt / 365. Men rigtig mange benytter sig også af Google Search Console til at, overvåge placeringerne på søgeord og det ser ud til at, Google har fundet ud af det og givet os en ekstra service der måske kan give rigtig mange keyword tools udbyder konkurrence.

Jeg fik dette billede (se foroven) frem da jeg Google “spilnu bonuskode 2018” for at, se hvad placering min side spilnu-bonuskode.dk har. Der er selvfølgelig en god grund til at, Google viser dette resultat til mig og det er selvfølgelig fordi at, jeg er logget ind med min Google mail og den mail har tilknyttet mit website til sig via Google Search Console.

Gratis keyword tool fra Google

Dette er et super godt alternativ til de keyword tools der koster penge og hvis man ønsker at, holde øje med sine søgeord på de hjemmeside man, har tilknyttet til Google Search Console så er det oplagt at benytte. Det er ikke sikkert at, du kan se det samme som mig da det muligvis er beta version af det, men du kan da altid prøve dig frem og du skal huske at, være logget ind og tilknytte hjemmesiden til search console.

Hvis du har brug for hjælp til at, tilknytte website til Google Search Console kan du skrive i kommentarfeltet så skal jeg nok lave en hurtig guide, men ellers er det bare god arbejdslyst :-).

Live blog karrusel fra Google

Google har lanceret en ny blog karrusel

Det blev igår udmeldt fra Google at de har lavet en ny blog karrusel, udviklet specifikt til live blog indhold.

Ifølge Googles udvikler team, skulle det nu være muligt for udgivere at markere indhold, med deres nye blog skema.

Starting today, we are making the markup that powers these live blog carousels publicly available. So, if you’re a publisher interested in improving the way that users find your content in Google Search, head over to g.co/LiveBlogMarkup to learn more.

Google har allerede testet den nye funktion af med flere større samarbejdspartnere som The Guardian, Washington Post og The Telegraph.
Google blog karrusel

Forbered dig på Google pingvin opdatering

Google Pingvin

Den næste opdatering til Google pingving er på vej, siger en talsmand for Google

Optimer din hjemmeside til Google Pingvin opdatering

Det betyder at alle der blev straffet under opdatering sidste år tilbage i år 2014, nu har chancen for at rette op på de fejl der var lavet. Den nyeste opdatering af Google pingvin, skulle være udført således at den arbejder i real time. Det vil sige at Google nu har mulighed for at observere såkaldte “spammy” links. Når disse links er fjernet fra siden, vil man kunne opleve en markant forbedring af ens søgeresultater.

Som så mange andre opdateringer, så vil der altid være vindere og taber når der kommer en opdatering. Forstået på den måde, at Google opdateringer på søgealgoritmer har effekt både negativt og positivt. Så det er en god idé at holde øje med om din side nu lever op til Google Pingvins, nye krav. Det er selvfølgelig altid en god ting at sikre dig at din side, er godt søgeoptimeret. Gør det til en vane og behold dine gode placeringer, eller få bedre placeringer.