Google keyword tool

Google Search Console med keyword tool

Som så mange andre tester man nogle gange sine keywords for at, se hvilken placering de har på Google og nogle af os har også keyword tools til at, holde øje med søgeordene døgnet rundt / 365. Men rigtig mange benytter sig også af Google Search Console til at, overvåge placeringerne på søgeord og det ser ud til at, Google har fundet ud af det og givet os en ekstra service der måske kan give rigtig mange keyword tools udbyder konkurrence.

Jeg fik dette billede (se foroven) frem da jeg Google “spilnu bonuskode 2018” for at, se hvad placering min side spilnu-bonuskode.dk har. Der er selvfølgelig en god grund til at, Google viser dette resultat til mig og det er selvfølgelig fordi at, jeg er logget ind med min Google mail og den mail har tilknyttet mit website til sig via Google Search Console.

Gratis keyword tool fra Google

Dette er et super godt alternativ til de keyword tools der koster penge og hvis man ønsker at, holde øje med sine søgeord på de hjemmeside man, har tilknyttet til Google Search Console så er det oplagt at benytte. Det er ikke sikkert at, du kan se det samme som mig da det muligvis er beta version af det, men du kan da altid prøve dig frem og du skal huske at, være logget ind og tilknytte hjemmesiden til search console.

Hvis du har brug for hjælp til at, tilknytte website til Google Search Console kan du skrive i kommentarfeltet så skal jeg nok lave en hurtig guide, men ellers er det bare god arbejdslyst :-).

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *