Lav musik med din Mac

Er du ligesom mig og de mange andre millioner mennesker der godt kan lide musik og har lyst til at, prøve at, lave din egen musik? Så er det en god idé at, læse lidt med her og se billeder og videoer da du vil blive introduceret til musikproduktion med Garageband på en Mac.

Det er egentlig meget nemt og simpelt at, komme i gang med at, lave din egen musik hvis du har fået købt dig en Mac computer. Du har softwaren helt gratis med når du køber computeren og behøver i de fleste tilfælde ikke engang at, installere det for at, kunne komme i gang.

Når du starter Garageband op på din Mac vil du se dette billede:

Som du kan se har du mulighed for at, starte dit nye projekt og du kan vælge hvilken form af projekt du ønsker at, oprette. Jeg vil gå igennem dem som jeg har arbejdet med og kender til, de andre må man selv lige prøve sig frem med, hvis man ønsker kendskab til dem.

Tomt projekt: Når du opretter et tomt projekt har du mulighed for at, vælge hvordan nummeret skal bygges op. Du får nogle mulighed hvor du kan vælge hvilke instrumenter der skal indgå i dit projekt og det lige fra MIDI input til det store loop bibliotek der også findes i Garageband.

Hiphop: Er et projekt der som standard indeholder nogle drum machines hvor du har mulighed for at, kombinere nogle drums baseret ud fra nogle fiktive produceres drum machines. Det er en mega fed og effektiv feature for nye upcomings og for folk som blot ønsker at, lege med musikken for det for man nemlig mulighed for med alle de kombinationer man kan lave.

Elektronisk: Endnu et udvalg af rigtig fede drum machines som, kan kombineres i utallige forskellige fede former. Der er rig mulighed for at, finde et beat man, kan lave et fede lead til eller synge ind over. De fiktive producere formår også at, følge den musik stil der populær på det pågældende tidspunkt. Selv har jeg kombineret nogle rigtig fede house beats med guitar og violin, og det er fed at, kunne fortælle den at, den skal følge et bestemt instrument når den laver drums.

 

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *