El-bas for begynder

Jeg har købt en el-bas i forbindelse med min interesse for musik og det er klart den bedste investering jeg har foretaget mig i mange år. Siden jeg kan huske det har jeg elsket at, høre musik og lave musik og det er på alle slags instrumenter, men trommer har altid været min favorit. Min interesse for musik har også ført mig til software instrumenter hvor jeg har brugt forskellige programmer til forskellige beats jeg har lavet og det er blandt andet det der har gjort jeg har købt en el-bas. Nu kan jeg nemlig selv indspille den bas linje som, passer til det beat jeg laver og på den måde er der mere produktion over det end hvis man, bare bruger en bas linje downloadet fra internettet eller i Garageband.

Den elbas jeg har købt er en bas produceret i Tyskland af det tyske musik leverandørfirma Thomann.de og det er en bas der hedder Harley Benton JB-75MN NA Vintage Series og den kostede mig kun 131 euro da det var en B-stock model og den har 2 ridser på sig, men det skulle ikke skade selve instrumentes ydeevne og det synes jeg heller ikke at, det gør.

Musikhaus Thomann Linkpartner

Lær at spille Stand By Me på bas – mega hurtigt

Da jeg købte min bas var det egentlig bare for at, lave min egne bas linjer til mine beats og det musik jeg laver, men jeg fandt det hurtigt spændende og prøve at, spille melodier jeg synes godt om. Stand By Me af Ben E King af et af de numre jeg nok har hørt flest gange i mit liv og den baslinje ligger bare dybt i mig og derfor er den også mega hurtig og nem at, lære for mig og andre som er nybegynder til el bas.

Jeg lærte Stand By Me bas linjen ved hjælp af en Youtube video og derfor har jeg valgt også selv at, lave en. Videoen er undervejs og kommer selvfølgelig først når den er helt perfekt ;-)…

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *