Køb specialøl online

Køb øl online

Køb dine specialøl online

Specialøl online med 10% rabat ved første køb

Køb specialøl online og få 10% i rabat på din første handel hos English Pub som tilbyder et stort udvalg af specialøl online.Køb specialøl online

Du har sikkert et forhold til en eller flere specialøl som du nyder at, drikke på et værtshus, derhjemme, på terrassen eller et helt andet sted. Du kan nå selv bestemme hvilken øl det skal være, hvor den skal nydes og ikke mindst hvor den skal leveres.

Du kan bestille din specialøl online og få den leveret hjem til, eller til sommerhuset hvis du ønsker det. Der findes et stort ud valg af specialøl online hos English Pub og du får 10% i rabat på din første ordre! Hvad venter du på? Skål!

Køb specialøl online

Hvordan tjener man penge på affiliate marketing?

Vil du også tjene penge online med affiliate marketing?

Vil du også gerne igang med affiliate marketing?

Jeg vil prøve at forklare lidt om hvordan du kan komme igang med at tjene penge på affiliate marketing.

Kort omkring affiliate marketing

Affiliate marketing er en forretningsmetode der bygger på at man skaffer sine affiliate partnere kunder/leads og man modtager typisk en form for kommision/provision når dette sker. Det betyder faktisk at du kan lave affiliate marketing på alle type online produkter og services. Det man typisk gør er at, finde en emne der er interessant for en og udarbejder en hjemmeside eller blog omkring emnet. Herefter vil man så tilmelde et eller flere affiliate netværk for at, finde de partnere der relatere til ens emne. Når man har fundet de rigtige partnere og undersøgt om det er nogle man selv ville handle hos i god tro, så kan man ansøge om partner skab hos publisheren. Alt efter hvilket affiliate netværk du er tilmeldt, kan ansøgningen blive godkendt med det samme, eller op til 10 dage efter (nogle kan tage op til 30 dage).

Hvis du blive godkendt af udgivere/publisheren, vil du få adgang til kode med tracking scripts til affiliate marketing, i korte træk, du er nu klar til at begynde at kunne tilbyde publishers produkter eller services.

Tilmeld dig danskere affiliate partnere

Disse danske affiliate partnere er nogle jeg selv bruger og godt tør anbefale (alle links er affiliate link):

Partner-ads

Partner-ads bruger jeg til når jeg laver affiliate marketing med danske produkt feeds.

Tilmeld dig som partner hos Partner-ads her

EuroAds

EuroAds bruger jeg når jeg laver affiliate marketing kampagne på Facebook.

Tilmeld dig som partner hos EuroAds her