MailChimp på dansk

MailChimp nyhedsbrev
MailChimp nyhedsbrev

Sådan får du MailChimp på dansk

MailChimp findes i mange forskellige sprog, heriblandt dansk.

MailChimp er en service der tilbydes verden over og benyttes af rigtig mange mennesker, derfor finder man også MailChimp i mange forskellige sprog. MailChimp på dansk kom forholdsvis hurtigt efter lanceringen af MailChimp. Det er nøje oversat og man kan nemt og hurtigt navigere og finde rundt og det er ikke fin formel oversættelse man finder, men derimod moderne danske oversættelser der er til at forstå for alle.

Oversæt MailChimp sign up skabelon

Hvis du vil lade dine kunder tilmelde sig nyhedsbrev til MailChimp via en sign up form, så har du mulighed for at, oversætte denne form efter dit behov. Du kan se en guide til hvordan du kan oversætte signup skabelon her.

Hjælp til MailChimp

Vil du også gerne i gang med at sende nyhedsbreve til dine kunder, eller har du brug for hjælp til at udarbejde nogle fine og attraktive kampagner til dine læsere? Så kan du kontakte os hos DigitalAalborg.dk og lad os hjælpe dig med at , få designet og skrevet nogle effektive nyhedsbreve til dine kunder, baseret ud fra din virksomheds profil.

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

5 Responses

 1. Line siger:

  Hejsa
  Hvordan får jeg MailChimp sat op til dansk?
  Håber i kan hjælpe.

 2. Isa siger:

  Hej Rami
  Det er da besynderligt, at I annoncerer med “mailchimp på dansk” – og så linker I til en engelsk anvisning. Man forventer da en dansk guide – ud fra jeres tekst – og ikke bare et link til en side hos Mailchimp. Og så skal det være man og ikke mand i linje 4 i jeres brødtekst ;-)..
  vh Isa

  • Rami Najmi siger:

   Hej Isa,

   Det er den guide MailChimp stiller til rådighed, at de ikke har den på dansk skal jeg beklage.

   Tak for rettelsen til teksten, det er opdateret og håber ikke jeg skylder noget for det 😉

   God dag til dig og god arbejdslyst hvis du arbejde med MailChimp i øjeblikket 🙂

  • Hej Isa

   Jeg er netop i gang med, at lave en dansk MailChimp Guide. På nuværende tidspunkt, kan du se hvordan du opretter en konto, en liste og en kampagne, men der kommer meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *