Ramadan måned 2018

Datoer for Ramadan og Eid 2018

Hvornår er der Ramadan måned i 2018?

Ramadan i 2018 vil starte på onsdag, den 16. maj og vil fortsætte i 30 dage indtil torsdag, den 14. juni.

Bemærk, at i den muslimske kalendere, begynder helligdage ved solnedgangen af ​​den foregående dag, så muslimer vil fejre Ramadan ved solnedgang tirsdag den 15. maj.

Hvornår er der Eid 2018?

Eid vil falde 14 juni og slutte 15 juni.

Ramadan 2017

Ramadan 2017

Hvornår starter Ramadan måned 2017?

Ramadan måned 2017 starter 25 maj og vare 30 dage frem

»Ramadan 2017« starter lørdag den 27. maj, 2017 og vil fortsætte til søndag, 25. juni 2017.

Ramadan måned 2017 starter ifølge den muslimske kalender på solnedgangen af den foregående dag, det betyder at muslimer verden over vil starte Ramadan fredag 26 maj, 2017.

Hvorfor er det så lige, at muslimer holder Ramadan?

Jeg har været inde på det i flere af mine indlæg der omhandler Islam, eller Ramadan måned og jeg vil derfor kort komme ind på hvorfor muslimer faster under Ramadan måned og hvorfor muslimer holder Eid.

Muslimer faster for, at vise sympati med de fattige.

Selvom mange muslimer verden over faktisk selv er under den kategori fattig, så  er de faktisk også selv med under fasten og vælger, at faste for, at sympatisere med de fattige der slet ingen mad har.

Det er en meget smuk og lærerig tanke synes jeg og jeg har selv fastet flere år men er med tiden sprunget fra det.

Er det hårdt at faste?

Nu kan du ud fra mit indlæg tyde, at Ramadan 2017 kommer til, at ligge på de lange danske somme aftener igen år, og ja det er rigtig hårdt, at faste og det er det specielt i Danmark. I Danmark har vi lange lyse aftener og derfor spiser man rigtig sent hvis man faster under Ramadan måned i Danmark.

Nytårsforsæt 2016

Nytårsforsæt 2016

Mit nytårsforsæt for 2016

Jeg vil være meget mere social – på de sociale medier..

Under opstarten af mit firma e-Manager.dk fandt jeg hurtigt ud af hvad det vil sige at være social på de sociale medier. Efter jeg gjorde mig klog på hvor jeg skulle være synlig for at kunne blive set online, kunne jeg konstatere at jeg var lidt bagefter. Instagram, Twitter, Snapchat og you name it. Jeg er stadig ny! Det er fedt og jeg udvikler mig inden for de forskellige udbydere hver evig eneste dag. Det er utrolig spændende og specielt når jeg løbende finder ud af hvordan det kan styrke min egen og ikke mindst mine kunders online markedsføring.

I forbindelse med mit arbejde som konsulent og rådgiver indenfor online markedsføring og håndtering af sociale meder, er det vigtigt at være synlig både som virksomhed og som ejer af virksomheden. I takt med at jeg gør mig synlig på forskellige sider, grupper, debatter og andet omkring online markedsføring, så kan jeg opnå en synlighed der giver mig en form for genkendelse, når folk støder på mig i forbindelse med mit firma. Udover at jeg deltager i debatter som jeg interesserer mig for, så gør jeg selvfølgelig også opmærksom på hvem jeg er og hvad jeg laver, på de forskellige sociale medier. Det er her man kan drage utrolig stor fordel af at være social på internettet, med relation til sin virksomhedsbranche. Det er vigtigt at holde sine kunder opdateret med hvad der sker i butikken og en rigtig god måde at gøre det på, er bla. via de sociale medier.

Mit nytårsforsæt skal give flere konvertinger

Min adfærd på de sociale medier skal være med til at øge konverteringen for mit firma. Jeg tror på at jeg ved hjælp af min online aktivitet kan styrke konverteringsraten. Hvis en potentiel kunde gæster e-Manager.dk og kan genkende firmaet i forbindelse med min online aktivitet, så vil dette forhåbentligt give kunden en større tryghed og altså derfor give større chance for at kunden vil handle hos mig.

Når ja, så skal jeg også starte den årlige slankekur! Det må man aldrig glemme 🙂

Rigtig godt nytår!

Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

Kære alle!

Glædelig jul og rigtig godt nytår. Jeg håber at i får en dejlig tid med familie og venner, og at i kan se tilbage på et år med nogle gode oplevelser.

Personligt glæder jeg mig til år 2016, da det for mit vedkommende bliver et år med en masse nye spændende udfordringer, som i selvfølgelig også kan følge med i her på min blog.

Julegaver bliver købt online, er du klar?

Danskere køber julegave online

Mange flere køber julegave online

Er du klar til danskerne skal til at købe julegaver?

Det er blevet mere normalt at man finder sine julegaver på nettet

Det er blevet mere normalt at man i Danmark køber sine julegaver online, for ikke mindst at spare tid og penge. Sidste år blev der lavet en undersøgelse omkring hvor mange mennesker der egentlig kun besøger butikkerne, for at se hvordan varen ser ud og så tager de efterfølgende hjem og bestiller den på nettet. Dette er blevet lidt af en belastning for nogle butikker, da de mener de bliver udnyttet på det groveste.

Jeg husker at Tv2 i sin tid, var inde og tale med en rigtig rar ekspedient inde i Fona, som led størst af problemet. Og som han sagde, så passer han sit job og servicere alle kunder ens. Det er selvfølgelig også den indgangsvinkel man skal have som butiksassistent, dog var hans overordnet nær så rolig og nede på jorden. Han mente at der blev brugt rigtig mange spild timer og at de kunne være brugt mere fornuftigt, på kunder som gerne vil købe i butikken. Men det er selvfølgelig et problem, der bliver meget svært at komme til livs.

Hvad kan du gøre som webshop ejer for at kunderne køber julegave hos dig?

Da du ikke har kunden overfor dig face to face, er det svært at sælge et produkt med en salgstale. Derfor skal du gøre det via din shop og det image du har givet din online butik.

Tryghed

Tryghed er en kæmpe stor faktor i et besøg fra en potentiel kunde. Det skal ikke være svært at se hvem I er, hvor I er og ikke mindst hvad man kan betale med hos Jer. Her er det en ekstrem god ting at vise at man gør noget for at gøre det synligt. Hermed ikke ment at der skal en stor tyk rød ramme omkring. Men at det står i samme skriftstørrelse som produkt tekster, så man på den måde ikke har forsøgt at isolere det ud fra de andre tekster siden.

Brugervenlighed på hjemmeside

Det er meget meget meget vigtigt at det er nemt at finde rundt på din hjemmeside! Det er en fejl som jeg ser utrolig mange hjemmesider går igen med. De kan have de bedste produkter til de bedste priser og en rigtig flot hjemmeside, der bare sejler når det kommer til brugervenlighed.

Hvis du driver en webshop og lever af det, så synes jeg du skal overveje at prøve at få en tester på din hjemmeside. Hvis man får en professionel tester til at sætte sig ned og teste ens hjemmeside igennem, så er man sikker på at man har været hele vejen rundt, for at sikre ens bruger den bedste oplevelse på hjemmesiden. Dette kan være med til at skabe meget mere aktivitet i din webshop.

Salgs delen

Hvis du gør dig unik som webshop, ved at tilbyde services som dine kollegaer ikke tilbyder, kan du nemt vinde flere ordre og dermed sælge flere julegave til dine kunder.

Hvis du er en mellemstor webshop kan du eks. tilbyde gratis levering ved bestilling af julegaver for X antal kr. Du kan også købe et parti drikkedunker, nøgleringer eller noget helt andet, og tilbyde med gratis, hvis der bestilles for X antal kr. Der er rigtig mange mulighed for mere salg.