Julegaver bliver købt online, er du klar?

Danskere køber julegave online
Danskere køber julegave online

Mange flere køber julegave online

Er du klar til danskerne skal til at købe julegaver?

Det er blevet mere normalt at man finder sine julegaver på nettet

Det er blevet mere normalt at man i Danmark køber sine julegaver online, for ikke mindst at spare tid og penge. Sidste år blev der lavet en undersøgelse omkring hvor mange mennesker der egentlig kun besøger butikkerne, for at se hvordan varen ser ud og så tager de efterfølgende hjem og bestiller den på nettet. Dette er blevet lidt af en belastning for nogle butikker, da de mener de bliver udnyttet på det groveste.

Jeg husker at Tv2 i sin tid, var inde og tale med en rigtig rar ekspedient inde i Fona, som led størst af problemet. Og som han sagde, så passer han sit job og servicere alle kunder ens. Det er selvfølgelig også den indgangsvinkel man skal have som butiksassistent, dog var hans overordnet nær så rolig og nede på jorden. Han mente at der blev brugt rigtig mange spild timer og at de kunne være brugt mere fornuftigt, på kunder som gerne vil købe i butikken. Men det er selvfølgelig et problem, der bliver meget svært at komme til livs.

Hvad kan du gøre som webshop ejer for at kunderne køber julegave hos dig?

Da du ikke har kunden overfor dig face to face, er det svært at sælge et produkt med en salgstale. Derfor skal du gøre det via din shop og det image du har givet din online butik.

Tryghed

Tryghed er en kæmpe stor faktor i et besøg fra en potentiel kunde. Det skal ikke være svært at se hvem I er, hvor I er og ikke mindst hvad man kan betale med hos Jer. Her er det en ekstrem god ting at vise at man gør noget for at gøre det synligt. Hermed ikke ment at der skal en stor tyk rød ramme omkring. Men at det står i samme skriftstørrelse som produkt tekster, så man på den måde ikke har forsøgt at isolere det ud fra de andre tekster siden.

Brugervenlighed på hjemmeside

Det er meget meget meget vigtigt at det er nemt at finde rundt på din hjemmeside! Det er en fejl som jeg ser utrolig mange hjemmesider går igen med. De kan have de bedste produkter til de bedste priser og en rigtig flot hjemmeside, der bare sejler når det kommer til brugervenlighed.

Hvis du driver en webshop og lever af det, så synes jeg du skal overveje at prøve at få en tester på din hjemmeside. Hvis man får en professionel tester til at sætte sig ned og teste ens hjemmeside igennem, så er man sikker på at man har været hele vejen rundt, for at sikre ens bruger den bedste oplevelse på hjemmesiden. Dette kan være med til at skabe meget mere aktivitet i din webshop.

Salgs delen

Hvis du gør dig unik som webshop, ved at tilbyde services som dine kollegaer ikke tilbyder, kan du nemt vinde flere ordre og dermed sælge flere julegave til dine kunder.

Hvis du er en mellemstor webshop kan du eks. tilbyde gratis levering ved bestilling af julegaver for X antal kr. Du kan også købe et parti drikkedunker, nøgleringer eller noget helt andet, og tilbyde med gratis, hvis der bestilles for X antal kr. Der er rigtig mange mulighed for mere salg.

 

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *