Julegaver bliver købt online, er du klar?

Danskere køber julegave online

Mange flere køber julegave online

Er du klar til danskerne skal til at købe julegaver?

Det er blevet mere normalt at man finder sine julegaver på nettet

Det er blevet mere normalt at man i Danmark køber sine julegaver online, for ikke mindst at spare tid og penge. Sidste år blev der lavet en undersøgelse omkring hvor mange mennesker der egentlig kun besøger butikkerne, for at se hvordan varen ser ud og så tager de efterfølgende hjem og bestiller den på nettet. Dette er blevet lidt af en belastning for nogle butikker, da de mener de bliver udnyttet på det groveste.

Jeg husker at Tv2 i sin tid, var inde og tale med en rigtig rar ekspedient inde i Fona, som led størst af problemet. Og som han sagde, så passer han sit job og servicere alle kunder ens. Det er selvfølgelig også den indgangsvinkel man skal have som butiksassistent, dog var hans overordnet nær så rolig og nede på jorden. Han mente at der blev brugt rigtig mange spild timer og at de kunne være brugt mere fornuftigt, på kunder som gerne vil købe i butikken. Men det er selvfølgelig et problem, der bliver meget svært at komme til livs.

Hvad kan du gøre som webshop ejer for at kunderne køber julegave hos dig?

Da du ikke har kunden overfor dig face to face, er det svært at sælge et produkt med en salgstale. Derfor skal du gøre det via din shop og det image du har givet din online butik.

Tryghed

Tryghed er en kæmpe stor faktor i et besøg fra en potentiel kunde. Det skal ikke være svært at se hvem I er, hvor I er og ikke mindst hvad man kan betale med hos Jer. Her er det en ekstrem god ting at vise at man gør noget for at gøre det synligt. Hermed ikke ment at der skal en stor tyk rød ramme omkring. Men at det står i samme skriftstørrelse som produkt tekster, så man på den måde ikke har forsøgt at isolere det ud fra de andre tekster siden.

Brugervenlighed på hjemmeside

Det er meget meget meget vigtigt at det er nemt at finde rundt på din hjemmeside! Det er en fejl som jeg ser utrolig mange hjemmesider går igen med. De kan have de bedste produkter til de bedste priser og en rigtig flot hjemmeside, der bare sejler når det kommer til brugervenlighed.

Hvis du driver en webshop og lever af det, så synes jeg du skal overveje at prøve at få en tester på din hjemmeside. Hvis man får en professionel tester til at sætte sig ned og teste ens hjemmeside igennem, så er man sikker på at man har været hele vejen rundt, for at sikre ens bruger den bedste oplevelse på hjemmesiden. Dette kan være med til at skabe meget mere aktivitet i din webshop.

Salgs delen

Hvis du gør dig unik som webshop, ved at tilbyde services som dine kollegaer ikke tilbyder, kan du nemt vinde flere ordre og dermed sælge flere julegave til dine kunder.

Hvis du er en mellemstor webshop kan du eks. tilbyde gratis levering ved bestilling af julegaver for X antal kr. Du kan også købe et parti drikkedunker, nøgleringer eller noget helt andet, og tilbyde med gratis, hvis der bestilles for X antal kr. Der er rigtig mange mulighed for mere salg.

 

Muslimer i Danmark

Muslimer i Danmark

Er der mange muslimer i Danmark?

Der findes ca 240.000 fastboende muslimer i Danmark. Svarende til 4.2% af den Danske befolkning.

De første informationer der findes om muslimer i Danmark er fra folketællingen i 1880, som viste, at der var otte personer der faldte under den såkaldte kategori “Muhamedanere”. De højeste befolknings antal af muslimer er Tyrkiet.

Antallet af muslimer i Danmark er med til at gøre Islam, til den 2 største religion i Danmark. Jeg vil i dette indlæg prøve at forklare den forståelse og viden jeg har omkring muslimer i Danmark, og ikke mindst min opfattelse af Islam i Danmark.

Islam som jeg husker det tilbage i 90erne

Jeg synes at Islam dengang, var en meget mere respekteret, og måske lidt uforstående religion i Danmark. Når man dengang var hjemme at spise hos klassekammeraten, og man pænt sagde nej tak til svinekød var det helt okay. I denne tid, kan det godt føles at det er som om at man føler sig “anerledes”, fordi man ikke spiser svinekød. Sådan har jeg selv oplevet det i hvert fald.

Det er selvfølgelig også i forbindelse med den fokus der er på muslimer i hele verden, ikke kun Danmark. Islam er efterhånden gået hen og blevet en frygt religion, frem for respekteret og uforstående. Men hvem har været med til at give det synspunkt på Islam i Danmark? Det har vi selv, plus lidt hjælp fra de store spillere.

Hvis man tager et kig på de Islamiske lande i verden, er der langt i mellem moderne lande med ordenlige infrastruktur osv. Det kan ikke lade sig gøre at bygge noget velfungerende op i et land der er krig i måske hver 4-5 år. Det siger lidt sig selv. Næsten alle muslimske lande har været i krig, eller været tæt på at komme i krig og det har været med til at forhindre at kunne stabilisere et ordenligt samfund med velfungerende offentlige anstalter, som man kender det fra de fleste steder i verden.

Fortsættes…

Hendes Majestæt Dronning Margrethe

Hendes Majestæt Dronning Margrethe

Hendes Majestæt Dronning Margrethe fylder 75 år

Dronning Margrethe kan i år fejre 75 år, og hun bliver på tronen!

Den altid folkeelsket Dronning Margrethe fylder år og det skal som altid fejres med en stor dag med masser af hygge og glæde. Dronningen har udtalt til pressen at hun ikke forlader tronen.

Du kan se hele dronningens program på hendes fødselsdag hos dr.dk