Insomnia, få det bedste ud af timerne.

Sleep Cycle alarm clock - appen der vækker dig på det bedste tidspunkt

En App hjalp mig til at få en bedre dag

App der hjælper med at stå på det rigtige tidspunkt

I en længere periode døjet har jeg døjet med at, jeg ikke rigtig har kunne få den søvn jeg har haft behov for og har kæmpet med mine søvnproblemer i rigtig mange år og det er blevet værre og værre jo ældre jeg bliver (ikke for at, jeg føler mig gammel), men det er sådan jeg oplever det. I går tænkte jeg der måtte være en løsning på det udover piller og alt muligt andet som skovmands the fra alle mulige forskellige bjerge og hvad ved jeg, så jeg søgte hjælp hos den bedrevidende robot, Google. Efter jeg søgte lidt på Google fandt jeg frem til en Ap der muligvis kunne hjælpe mig til at få en bedre søvn da den hjælper med at, vække mig på det helt rigtige tidspunkt ifølge min søvnbalance.

Jeg er selvfølgelig udmærket klar over at, en App ikke kan hjælpe mig med at sove bedre, men lige præcis denne her App har en special udviklet teknologi, som faktisk kan måle min søvn i perfekt målinger. Inden man starter Appen og ligger sig til at sove, får man at vide at, Appen optager alt, men fravælger unødvendige lyde, som når man ruller rundt i sengen, slår prutter, snorker eller partneren gå på toilettet, air condition og ja, alle andre lyde end dine bevægelser når du sover.

Som sagt gav jeg Appen en prøve og jeg satte den til at, vække mig på det bedste tidspunkt mellem kl 6 og 6.30 om morgnen dagen efter. Det tog efter min mening ca en halv time for mig at falde i søvn og som regel tager det meget længere tid, måske kan det være fordi at, jeg psysisk var klar over at, jeg blev nødt til at falde i søvn da jeg skulle se om min nye App nu virkede. Ganske rigtig mellem kl 6 og 6.30 blev jeg vækket og på det helt rigtige tidspunkt ifølge Appen, min App mente at, jeg skulle vågne kl 6.23 og det var perfekt tidspunkt for mig at vågne på. Jeg vågnede med en rigtig dejlig følelse af at, jeg var udhvilet og havde fået den søvn jeg nu havde behov for. Det var ikke nogen irreterende alarm tone der vækkede hele nabolaget der gik igang, på det tidspunkt der var bedst for mig at vågne ifølge Appen, men derimod en dejlig beroligende melodi, uden at gøre mig træt igen, jeg skal være ærlig at sige, jeg snoozede 1 gang, men det var kun fordi at jeg var i så godt tid.

Du kan hente appen her

Optag skærm

Sådan optager du din aktivitet på din skærm.

Hvis du er igang med at hjælpe en med at, komme i gang med sin nye hjemmeside eller hvordan man opretter et dokument i Word eller noget helt andet, så kan det være en fordel at, fortælle budskabet via en video guide. Man kan ved hjælp af at, optage sin skærm navigere personen meget nemmere rundt og lære ham eller hende hvordan man skal bære sig af, nemt og hurtigt med en video beskrivelse. Der findes et gratis video optagnings program, hvor du kan optage din skærm, du kan hente der hedder Screen O Matic. Med hjælp fra Screen O Matic, kan du optage det du laver på din skærm og altså nemt og hurtigt hjælpe folk videre med den helt rigtige guide ved hjælp af lyd og video.

At optage sin skærm for at, guide sin kunde kan spare dig rigtig meget tid og dermed give dig mere tid til at behandle andre kunder.

SSL certifikat til hjemmeside

SSL certifikat

Sider med SSL certifikat bliver vist først

Googles Zineb Ait Bahajji meddelte at fremadrettet vil Google forsøge at indeksere HTTPS sider først, før HTTP tilsvarende side. Det betyder at hvis din hjemmesides intern linkbuilding refererer til HTTP URLer, såvil Google forsøge at se om de samme sider findes på HTTPS og hvis de gør vil Google altså indeksere HTTPS-versionen og vise disse sider i søgeresultaterne.

Google sagde bla:
“Today we’d like to announce that we’re adjusting our indexing system to look for more HTTPS pages… Specifically, we’ll start crawling HTTPS equivalents of HTTP pages, even when the former are not linked to from any page… When two URLs from the same domain appear to have the same content but are served over different protocol schemes, we’ll typically choose to index the HTTPS URL.”

Her er kravene fra Google

  • Ingen usikre afhængigheder (scripts,embeds, billeder osv.)*
  • Ikke blokere crawling via robot.txt
  • Må ikke redirect brugere til en usikker HTTP
  • Må ikke indholde rel=”canonical” link til HTTP side
  • Ikke indholder noindex robot meta tags
  • Ikke indeholde on-host udegående links til HTTP URL adresser
  • Sitemap skal liste HTTPS url adresse og ikke HTTP
  • Serveren har valideret TLS certifikat

*Den første er hård og kan ramme mange med en ordentlig mavepuster. Der findes nemlig rigtig mange hjemmesider der bruger billeder, embeds, videoer  og andre scripts på sin hjemmeside der ikke kører via en sikker forbindelse.. Alt dette skal laves om til HTTPS forbindelser for at kunne imødekomme Google nye krav om HTTPS. Google gør det netop for at gøre internettet mere sikkert. Du kan bestille et SSL certifikat til din hjemmeside her (affiliate link).

Test SSL certifikat

Der findes nogle hostingudbydere dertilbyder webhotel med SSL certifikat inkluderet. Andre udbydere tilbyder også at man kan tilkøbe det som en ekstra service, til sit webhotel. Er du i tvivl om din hjemmeside har et SSL certifikat? Test om din din hjemmeside har SSL certifikat her.

Installering af SSL certifikat

Hvis du har brug for hjælp til opsætning af SSL certifikat på WordPress, så kan du kontakte os hos e-Manager.dk. Vi kan hjælpe dig med at installerer SSL certifikat på din WordPress side og gøre den mere sikker for dine brugere, og dermed kan du opnå bedre placeringer i søgeresultaterne hos Google.

Outsource dine IT opgaver

e-Manager.dk

Outsource IT til e-Manager.dk

Vi tilbyder nu at overtage dele af IT opgaver for dig og din virksomhed

Hos e-Manager vil vi gerne gøre det let og billigt for vores kunder. Derfor er vi begyndt at tilbyde outsourcing af IT.

Du kan læse meget mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed omkring outsourcing af IT opgaver. I øjeblikket har vi et bredt “sortiment” af opgaver vi kan påtage os. Men besøg os og få en snak om hvilke muligheder der kan gavne din virksomhed. Læs mere nu hos e-Manager.dk

Virus på Mac. Kan Mac få virus?

Virus på Mac. Kan Mac få virus?Virus på Mac. Kan Mac få virus?

Virus på mac, efter flere år! Kan Apple computere få virus?

Det kan de selvfølgelig, fandt jeg selv ud af efter at jeg havde fået virus på min Mac.

Virus på mac kan sagtens lade sig gøre! Havde du spurgt mig for en måned siden, havde jeg sikkert svaret som alle andre Apple fanatikere; “Apples computere kan ikke få virus”. Doh! Men jo det kan de sagtens, der findes selvfølgelig også virus på en Mac computer. Jeg har selv haft 2 MacBook, iMac og Mac Mini. Jeg troede ikke det kunne lade sig gøre at, få virus på Mac til jeg en dag  selv stod med en Mac computer der havde fået virus.

Jeg fik en pop up med reklame for casino hver gang jeg havde slukket computeren og åbnede Chrome browseren. Jeg søgte så efter et virusprogram til Mac som man kunne regne med og heldigvis faldte jeg over Avast antivirus, som også en version til OS X der er  gratis. Efter en fuldscanning af min MacBook kunne jeg konstatere at der var 123 infektioner på min computer og ud fra lokationen på de filer jeg havde der var inficeret, kunne jeg konkludere at filerne kom fra nogle WordPress templates jeg havde hentet gratis. Der findes nogle hjemmesider hvor folk skulle have købt licens til temaet og så gjort det offentligt tilgængeligt, gratis. Så hvis jeg skal bruge et template der koster penge i fremtiden, ja så køber jeg det. Jeg rydder dagligt min cache og cookies og browser ofte via privat browser. Netop for at undgå sådanne ting. Men det var åbenbart ikke nok.

Hvordan beskytter jeg mig mod virus på Mac computer?

Du have installeret et virus program til Mac, på din enhed

Efter jeg installerede Avast! har jeg endnu ikke oplever nogle problemer.

Her er nogle systemkrav for at Avast kan køre på din Mac:
Hvis du bruger en Mac med OSX, vil det virke.

Du skal bruge 128MB RAM og 750MB diskplads

Derudover kan du køre praktisk talt enhver stabil version af OSX (selv Yosemite), og vi vil kunne beskytte dig. Download gratis virus program til Mac her. 

Virus programmer til Mac

Vil du være på den helt sikre side i forbindelse med at undgå virus på din Mac computer, så skal du købe dig et anti-virus program til Mac. Med et gratis anti virus program til Mac kan du selvfølgelig godt føle dig sikker på den måde at den renser din computer. Dog kan du ikke altid være på den sikre side i forbindelse med når du surfer på internettet.

Google Panda

Google Panda

Google Panda – en af Googles følsømme robotter

Google er nok alle internet brugeres bedste ven. Lige fra kælder nørden til skolelæren på dit barns lokale skole. Derfor tilpasser Google sig også til os alle. Dette kræver virkelig hardcore specialudvikling og ekspert robotter, for at kunne holde styr på det hele, et enkelt sted.

Pandaen er blevet stærkere

Google Panda er den robot der tjekker for duplicate content på hjemmeside. Og pandaen er bestemt ikke glad for det. Pandaen elsker lange indholdsrige tekster, og det er dem pandaen gemmer på.

Hvad er Google Panda? Læs meget mere på VSI-Group.dk

Se en video om Google Panda udarbejdet af VSI-Group

Privatliv på internettet er fortid!

Privatliv på internettet er fortid!
Privatliv på internettet er noget man engang troede man havde.

Efter en ny lov er vedtaget, så kan Forsvaret Efterretningstjeneste nu, UDEN dommerkendelse gå ind og personfølsomme oplysninger og mails.

En hackergruppe har heldigvis svaret igen. De har frigivet personlige oplysninger, heriblandt CPR-numre, på flere SF-politikere i protest. Det skriver Politiken.

I må være stolte over jeres evne til at udvide det danske overvågningssystem igen og igen. I vil alle have mere privatliv, men kun for jer selv – ikke for jeres borgere. – hactivister

Danmarks bedste blogger?

Rene Najmi Danmarks bedste blogger

Har vi fået Danmarks bedste blogger?

René Najmi er en forholdsvis ny blogger på nettet. René er, som man måske kan tyde på efternavnet, min storebror. René Najmi vandt Masterchef på Tv3 for Madtanterne.

René Najmi har en blog om personlig livsstil og han lever op til det. Vidste du at du kan tjene penge på din blog? Se her hvordan du kan tjene penge på at blogge med Partner-ads.

Rene Najmi

Hvem opfandt internettet?

Hvem opfandt internettet?

Hvem opfandt internettet og hvornår?

Hvem har egentlig opfundet internettet?

Hvem opfandt internettet har du nok spurgt dig selv og en klasse kammerat eller to om og det er et spørgsmål som jeg vil forsøge at, svare på her i dette indlæg. Både du og jeg har vel været med til at, skabe internettets store indflydelse som vi kender det i dag og det bliver med at, vokse sig større og større, men selve strukturen og teknologien bag internettet har DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) udviklet i sin tid, de havde brug for en kommunikationsteknologi til Deres krige.

Internettet blev opfundet og for det meste udviklet af DARPA der arbejder for det amerikanske forsvar og de ville skabe et netværk hvor data kunne komme igennem mange forskellige veje i netværket og det skulle gøre netværket mere sikkert. Det oprindelige net udbredte sig gennem 80erne til U.S.A’s regering og indtil det i løbet af 90erne blev til vores alle sammens Internet.

World Wide Web, en verden af hjemmesider, der for de fleste er Internettets vigtigste, vores daglige informationsfix. Dette blev opfundet i 1990 af Tim Berners-Lee, der arbejdede på CERN, hvor verdens første web-server blev sat op (info.cern.ch). Efter Berners-Lee lagde kildeteksten til sine World Wide Web-programmer ud til fri download og opfordrede folk til at arbejde videre med, bredte World Wide Web sig utrolig hurtigt ud over et Internet, der dengang for det meste kun blev brugt til email, nyheder og FTP.

Hvor mange mennesker har adgang til internettet?

Hvor mange mennesker bruger egentlig internettet på dagligt basis, det svar har UNA (United Nations Agency) fundet et tal på. Der skulle ifølge en UNA være omkring 3.2 millarder mennesker på internettet. Det er United Nations Agency der står bag undersøgelsen der blev foretaget i år 2015 (se rapport her), som også viser at at tallet at internet brugere er steget fra 738 millioner i år 2000 til 3.2 milliarder brugere på  internettet.

Brebånd - gratis oprettelse

Læs mere omkring oprindelsen af internettet hos MODSPIL her.