Insomnia, få det bedste ud af timerne.

Sleep Cycle alarm clock - appen der vækker dig på det bedste tidspunkt
Sleep Cycle alarm clock - appen der vækker dig på det bedste tidspunkt

En App hjalp mig til at få en bedre dag

App der hjælper med at stå på det rigtige tidspunkt

I en længere periode døjet har jeg døjet med at, jeg ikke rigtig har kunne få den søvn jeg har haft behov for og har kæmpet med mine søvnproblemer i rigtig mange år og det er blevet værre og værre jo ældre jeg bliver (ikke for at, jeg føler mig gammel), men det er sådan jeg oplever det. I går tænkte jeg der måtte være en løsning på det udover piller og alt muligt andet som skovmands the fra alle mulige forskellige bjerge og hvad ved jeg, så jeg søgte hjælp hos den bedrevidende robot, Google. Efter jeg søgte lidt på Google fandt jeg frem til en Ap der muligvis kunne hjælpe mig til at få en bedre søvn da den hjælper med at, vække mig på det helt rigtige tidspunkt ifølge min søvnbalance.

Jeg er selvfølgelig udmærket klar over at, en App ikke kan hjælpe mig med at sove bedre, men lige præcis denne her App har en special udviklet teknologi, som faktisk kan måle min søvn i perfekt målinger. Inden man starter Appen og ligger sig til at sove, får man at vide at, Appen optager alt, men fravælger unødvendige lyde, som når man ruller rundt i sengen, slår prutter, snorker eller partneren gå på toilettet, air condition og ja, alle andre lyde end dine bevægelser når du sover.

Som sagt gav jeg Appen en prøve og jeg satte den til at, vække mig på det bedste tidspunkt mellem kl 6 og 6.30 om morgnen dagen efter. Det tog efter min mening ca en halv time for mig at falde i søvn og som regel tager det meget længere tid, måske kan det være fordi at, jeg psysisk var klar over at, jeg blev nødt til at falde i søvn da jeg skulle se om min nye App nu virkede. Ganske rigtig mellem kl 6 og 6.30 blev jeg vækket og på det helt rigtige tidspunkt ifølge Appen, min App mente at, jeg skulle vågne kl 6.23 og det var perfekt tidspunkt for mig at vågne på. Jeg vågnede med en rigtig dejlig følelse af at, jeg var udhvilet og havde fået den søvn jeg nu havde behov for. Det var ikke nogen irreterende alarm tone der vækkede hele nabolaget der gik igang, på det tidspunkt der var bedst for mig at vågne ifølge Appen, men derimod en dejlig beroligende melodi, uden at gøre mig træt igen, jeg skal være ærlig at sige, jeg snoozede 1 gang, men det var kun fordi at jeg var i så godt tid.

Du kan hente appen her

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *