Min fødselsdag på Bali og Gili Island

Fødselsdag på Bali og Gili Island

Min fætter inviterede mig til Bali på min fødselsdag!

Familie er det vigtigste i verden – det er vi altid blevet opdraget med fra barns ben af og det har bestemt smittet af på os efter vi er kommet op i årene. Min fætter var på besøg i Thailand under et festival der blev holdt i Pattaya der hedder Wonderfruit Festival. Her skulle han være DJ og repræsentere sig pladselskab der hedder Bali Praia sammen med en håndfuld andre DJs fra samme selskab. Det var noget af en oplevelse, i første omgang var jeg ikke klar over hvor “stor” min fætter egentlig var og hvor dedikeret han egentlig er til musikverden som DJ, hvis du læser med vil du finde ud af hvorfor…

Min fætter kom til Bali i en meget ung alder dels på grund af at, i Danmark var han lidt udfordrende at, holde i snor, men jeg vil ikke komme ind på hvorfor han kom til Bali, det er sagen underordnet, det jeg vil fremhæve er hvor store skridt han har taget og hvor langt han er nået fra ingenting til fabrik, restaurant, og pladeselskab ejer. Han ejer og driver et stort møbelproducent firma der hedder Mhllt.com som han har bygget helt fra bunden af hvor han laver indretning, design og produktion. Han har typisk store hoteller, villaer mm som kunder og han kan sit kram. Der bliver ikke gået på kompromis med design og kvalitet, tværtimod er det noget min fætter virkelig har fokus på og det smitter af på hans medarbejdere som med årene er blevet næsten lige så kvalitetsbevidste som min fætter selv er. Når man ser det færdige resultat vil man også kunne se at, det er her Mhllt.com bla skiller sig ud fra andre møbelproducentfirmaer.

Nok om min fætter og nu til den fede tur der startede ualmindeligt nederen!

Jeg lander i Bali lufthavnen… og bliver snuppet!

Da jeg lander i Bangkok lufthavn tidlig morgen og har et par timer til gode, kan jeg selvfølgelig ikke undgå at, lade mig friste af det store tax free cirkus der er i lufthavnen. Min fætter plejer altid at, have en flaske whiskey med når han besøger mig, uanset hvor han besøger mig i verden og det ville jeg da også have med til ham, men hvorfor kun 1 flaske? Jeg købte da 2! Hvad jeg havde glemt var at, man selvfølgelig kun må have 1 flaske spiritus med ind i de fleste lander og herunder også Indonesien. Så jeg blev straks hevet ind til siden og gennemsøgt og spurgt om hvad jeg skulle på Bali og hvem min fætter var osv. De tog den ene flaske og jeg fik heldigvis lov til at, gå igen. Min teori er at, når de har fri har de en fest hvor jeg har sponsoreret en flaske og det er fair nok, regler er regler.

Min fætter er selvfølgelig forsinket og sidder fast i trafikken med sin chauffør og informere mig om at, han gerne skulle være der om en halv time. Nu kender jeg min fætter og han er ligesom jeg selv er, araber, og derfor gik jeg selvfølgelig ind og bestilte en øl og tog en slapper, eftersom jeg vidste der ville gå mere end det.

Der går ca 1 time og han dukker op lige så godt som han altid har set ud, vi gør som vi plejer, krammer og kysser og fejrer det hele med en øl og catcher op fra sidste tur i Thailand hvor vi var til Wonderfruit festival i Pattaya, alt er godt og vi er klar til at, komme videre.

Han har en chauffør der venter på os og vi sætter os ind i bilen og skal blot lige forbi skattekontoret for at, ordne noget skat han egentlig burde have ordnet for, hmm, ja tror det var 4 år siden. Så det skulle vi lige hurtig ordne og vi lander på skattekontoret ca kl 17 lokal tid. Det skulle ikke tage mere end et par timer, men vi ender med at, blive færdig kl 23.15 og jeg havde ikke just den bedste velkomst synes jeg, men det skal vise at, vende.

Vi skynder os over for at, hente min anden fætter og køre mod den villa som fætter har sørget for at, leje til os. Det er villaen Villa Balaram der skal vise sig at, vende op og ned på hele den velkomst jeg fik.

Villa Balaram, Bali, Indonesien.

Enestående pragteksemplar af luksusvilla i de bedste og pæneste omgivelser som man kunne forestille sig. Jeg har selv oplever rigtig mange flotte ferieboliger, resorts, hoteller, villaer osv., men den her slog virkelig benene væk under mig. Villa Balaram er lige præcis det man forestiller sig, når man tænker på Bali og store villaer med privat swimming pool og tjeneste piger der står klar med morgen kaffe og morgenbrød. Det var som sagt med at, løfte min ankomst til Bali fra 0 til 11! Desværre nåede vi kun 1 overnatning, men jeg nåede at gå på opdagelse i huset og nød swimming poolen som en 7 årig knægt der aldrig har set vand. Vi får bragt noget indonesisk mad ud til villaen og får os et glas drue og snakker om gode gamle dage. Der skal ikke gå længe før vi har valgt hver vores private “lille” bungalow som er et stort soveværelse med alt hvad man kan forestille sig, herunder fladskærms tv, kæmpestort badeværelse hvor man har mulighed for at, tage bad ude i det fri i en lille tropisk have.

Ydermere tilbyder udlejeren af villaen også flere services, herunder massage direkte på adresse, afhentning i lufthavnen og kørsel til lufthavn mm.

Videre til Gili air øen

Dagen efter vores overnatning i Villa Balaram, skulle vi videre til Gili Air Island for at, deltage i Gili open air festival, det var her at, min fødselsdag skulle fejres. Jeg havde absolut ingen idé om hvad det var at, jeg gik ind til og jeg var ovenud spændt og egentlig bare rigtig glad for at, være sammen med mine 2 fætre.

Vi tager mod lufthavnen og snupper flyet fra Bali til Lombok der er nødvendigt for at, kunne komme videre til Gili Islands og herunder Gili Air Island.

FORTSÆTTES…

Rejser til Bali for at holde fødselsdag

Rejser til Bali for at holde min 27 fødselsdag

Rejse til Bali er bestilt

Jeg rejser til Bali for at, holde min 27 års fødselsdag

Efter jeg flyttede til Thailand kom det hurtigt på tale at, jeg skulle besøge min fætter som bor og arbejde i Indonesien hvor han har en fabrik der producere super fede og unikke møbler til inde og ude og til privat og erhverv. Han har gjort det utrolig godt og fået kæmpe succes både ind og udland. Det glæder jeg mig utrolig meget til at, se og ikke mindst at, se ham. Han har også åbnet 2 restauranter hvor der dagligt bliver serveret en indonesisk specialitet , restauranten hedder “Babi Bagus

Min fætter var på besøg i Thailand hvor vi var til Wonderfruit festival i Pattaya og det var super fedt at, se ham igen og komme ud og feste og lave gak og løjer med ham. Han er den ældste af vores klike og her mener jeg den ældste af os brødre og fætre der er vokset op sammen, derfor ser man ham lidt som storebroren :-). Grunden til at, han skulle til Pattaya var egentlig fordi at, han sammen med sit pladeselskab der hedder Bali Praia (facebook side) (se website her), skulle være DJ og det gik ualmindelig godt. De fik præsenteret nogle super cool DJs og der blev spillet noget nyt, spændende og inspirerende musik. Min fætter går under hans offentlige navn som er Jankhaled og han spillede et sæt på en halvanden times tid, hvor alle inklusiv mig selv var oppe på tærerne med armene i vejret og nød den gode musikstil der blev leveret.

Min fætter har informeret mig om at, vi skal til festival under dagene og hvad og hvor foregår, ved jeg ikke mere om, men jeg har min tillid til at, det bliver fedt, sjovt og uforglemmelig! Jeg har efterfølgende fundet ud af at, vi skal til Gili Air Festival som lyder og ser kanon spændende ud.

I øjeblikket har jeg en anden fætter som før boede i Jorden til at, bo og arbejde hos min fætter som har boet i Indonesien i flere år.

Fortsættelse følger….