Rejser til Bali for at holde fødselsdag

Rejser til Bali for at holde min 27 fødselsdag

Rejse til Bali er bestilt

Jeg rejser til Bali for at, holde min 27 års fødselsdag

Efter jeg flyttede til Thailand kom det hurtigt på tale at, jeg skulle besøge min fætter som bor og arbejde i Indonesien hvor han har en fabrik der producere super fede og unikke møbler til inde og ude og til privat og erhverv. Han har gjort det utrolig godt og fået kæmpe succes både ind og udland. Det glæder jeg mig utrolig meget til at, se og ikke mindst at, se ham. Han har også åbnet 2 restauranter hvor der dagligt bliver serveret en indonesisk specialitet , restauranten hedder “Babi Bagus

Min fætter var på besøg i Thailand hvor vi var til Wonderfruit festival i Pattaya og det var super fedt at, se ham igen og komme ud og feste og lave gak og løjer med ham. Han er den ældste af vores klike og her mener jeg den ældste af os brødre og fætre der er vokset op sammen, derfor ser man ham lidt som storebroren :-). Grunden til at, han skulle til Pattaya var egentlig fordi at, han sammen med sit pladeselskab der hedder Bali Praia (facebook side) (se website her), skulle være DJ og det gik ualmindelig godt. De fik præsenteret nogle super cool DJs og der blev spillet noget nyt, spændende og inspirerende musik. Min fætter går under hans offentlige navn som er Jankhaled og han spillede et sæt på en halvanden times tid, hvor alle inklusiv mig selv var oppe på tærerne med armene i vejret og nød den gode musikstil der blev leveret.

Min fætter har informeret mig om at, vi skal til festival under dagene og hvad og hvor foregår, ved jeg ikke mere om, men jeg har min tillid til at, det bliver fedt, sjovt og uforglemmelig! Jeg har efterfølgende fundet ud af at, vi skal til Gili Air Festival som lyder og ser kanon spændende ud.

I øjeblikket har jeg en anden fætter som før boede i Jorden til at, bo og arbejde hos min fætter som har boet i Indonesien i flere år.

Fortsættelse følger….

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *