Responsivt design

Responsivt design

Responsive hjemmesider får bedre placeringer

Google har de seneste år væres ude med mange nye og store opdateringer, som har haft gode og dårlige konsekvenser for flere hjemmeside ejere. En af de store opdateringer har haft den indflydelse at din hjemmeside vil blive rangeret højere i Google søgeresultater hvis den har et responsivt design. Grunden til det er meget simpel, Google vil give den bedste brugeroplevelse for sine egne brugere.

Har din hjemmeside responsivt design?

Hvis du er i tvivl om din hjemmeside har et responsivt design, kan du selvfølgelig altid teste hjemmesiden på din smartphone. Der findes også flere online værktøjer hvor du kan teste om din hjemmeside er responsiv. Du kan hos ami.responsivedesign.is teste om din hjemmeside har et responsivt design på flere forskellige enheder. Bemærk venligst at værktøjet kun testet om hjemmesider er responsive og altså ikke den mobile version af hjemmeside.

Kan et design laves responsivt?

Hvis du i forvejen har en hjemmeside og dit design ikke er responsivt, så kan du godt få det kodet om så det bliver responsivt. Hvis arbejdet bliver for stort og det er en WordPress løsning, findes der selvfølgelig også et utal af responsive WordPress templates man kan tilpasse til sit design. Har du brug for hjælp til et responsivt design, så kan du kontakte os hos e-Manager.dk

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *