Weekend i Thailand

Weekend
Weekend

Endelig blev det fredag og dermed weekend i Thailand

Der har ikke været aktivitet i lang tid på min blog – meget beklageligt!

Jeg beklager at jeg ikke har været så aktiv på min blog, men har haft utrolig travlt med mit firma e-Manager.dk og derfor ikke haft overskud til at vedligeholde min blog. Trist, trist og atter trist.. Det er regel nummer 1, ALTID et blogindlæg om dagen, hvis man vil være synlig og social, så det er mit nyt nye mål (igen), minimum et blogindlæg om dagen. Men eftersom jeg er blevet skibrent hos forskellige sidser, kan fingrene godt trænge til pauser engang i mellem.

Vejen til success på sociale medier og herunder også internettet, er at man gør sig synlig og social de steder man gerne vil ses. Det nytter ikke noget at gemme sig bag skærmen og læse hvad andre folk skriver og debattere om på nettet. Det er en god idé at smide sin mening til kende, det kan give en positiv effekt i sidste ende. Så næste gang du læser et spændende blogindlæg, ser en fed video eller et opslag på Facebook så giv din mening, det gør dig synlig og dermed stærkere.

Hvis du har brug for hjælp til at blive mere synlig de helt rigtige steder, så vil jeg godt kunne hjælpe dig. I mit firma bruger vi den daglige dag på at hjælpe folk, med at blive mere synlig på de sociale medier og de helt rigtige steder for deres målgrupper. Du kan kontakte os hos e-Manager.dk hvis du har spørgsmål eller blot brug for en snak, om hvad vi kan lave af online markedsføring for dig.

Vi er julehumør og har en konkurrence på højkant i e-Manager.dk, hvor du kan vinde en gratis hjemmeside. Se mere her på vores Facebook side.

Rigtig god weekend alle sammen og jeg håber du og din familie får en rigtig dejlig juleaften sammen.

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *