Sticky søgebar hos Google?

Google opdatere deres søgefelt

Det er ikke så længe siden at, Google har testet en sticky header funktion til deres søgefelt sådan at, det følger med når man scroller ned for at, se sine resultater.

Det er noget som vi kender fra rigtig mange hjemmesider og det er en super fedt og brugervenlig funktioner og det undrer mig lidt at, Google ikke har sat denne funktion i værk for lang tid siden. Men jeg tror personligt at, det har noget med at, folk ikke bruger søgeresultaterne så meget funktionelt hvis de blot kan skrive noget nyt i stedet for at, besøge hjemmesiden direkte.

Hvis du synes det er noget mærkeligt noget og ikke rigtig synes det er noget for dig kan du berolige dig selv med at, den kun kommer på desktop versionen i første omgang.

Den store forskel fra den gamle søgebar er at, den nye nu holder sig i toppen af resultatsiden, mens du ruller ned for at se flere søgeresultater.

Du kan læse nyheden her hvis det her interesse: https://searchengineland.com/google-officially-rolling-out-new-search-bar-with-sticky-header-rounded-search-bar-308943

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *