Holder man jul i Thailand?

Oplev jul i Thailand

Sådan fejrer jeg jul i Thailand

Jul i Thailand er ikke som man kender det i det hyggelige dejlige Danmark med de faste rammer som jule stress, pebernødder, brunkager og det klassiske varme jule og vinter tøj.

Det Thailandske folkefærd fejrer som udgangspunkt ikke jul som vi kender det mange andre steder i verden, da de mere fejrer deres egne højtider som Song Kran (Thailandsk nytår), Loy Krathong, samt flere Thailandske højtider. Man oplever selvfølgelig at, butikkerne har pyntet op og det er også til at, mærke julestemningen med julemusik i butikkerne og masser af juletilbud. Men siger man efter at, få en dansk jul med det klassiske julehygge, ja så skal man altså selv i gang med at, finde grejerne frem og finde det helt rigtige publikum for at, kunne skabe den gode danske julehygge.

Dansk julemad i Thailand

Der findes flere restauranter der tilbyder specielle arrangermenter for danskere og skandinavere i Thailand, hvor man hurtigt kan genskabe den danske julehygge med gløgg, risalamande og hvad der ellers høre til.

Rami Najmi

Online marketing specialist med livet i første række. Arbejder med SEO, sociale medier, affiliate marketing, hjemmesider og alt indenfor online markedsføring.

Skriv et svar