WordPress webhotel

WordPress hosting

Find free WordPress hosting her

WordPress hosting med server i Danmark

Når du skal finde den best WordPress hosting udbyder skal du huske at, gøre op med dig selv hvad det egentlig er du har brug for. Der er rigtig mange der sidder med et kæmpe stort hosting til WordPress som de betaler mange penge for, men som de ikke udnytter 100%. Dette kan og skal man helst undgå når man er på jagt efter WordPress hosting. Vi har en oversigt hosting til WordPress hvor du med 100% sikkerhed kan finde et webhotel der passer til dine krav.

Free WordPress hosting

Hvis du er i gang med at, lave din egen hjemmeside med WordPress CMS og har brug for et gratis webhotel til din WordPress hjemmeside, så har du faktisk muligheden for at, få 3 måneder gratis webhotel fra UNOEURO

WordPress webhotel med god support og stærke servere

Her på siden vil du kunne finde webhoteller til WordPress i topkvalitet med stærk ydeevne, god support og fordelagtige priser. Vi har udelukkende fokuseret på webhoteller der egner sig til WordPress CMS. Du kan derfor sikre dig at vores udvalg af webhoteller lever op til de krav WordPress stiller til et webhotel. Udover det har vi selvfølgelig også lagt stor vægt på stabilitet og support fra hostingudbyderen, til din WordPress hjemmeside.

WordPress webhotel med 1 click install

Hvis du er på udkig efter et WordPress webhotel og ønsker at spare tid på installationen af WordPress, så kan du roligt købe et WordPress webhotel fra en af de ovenstående udbydere. De udvalgte webhoteller til WordPress er nemlig valgt med hensigt på brugervenlighed, funktioner og ikke mindst support. Alle de udbydere til WordPress webhoteller som vi har fundet, tilbyder alle 1click install til WordPress og andre CMS systemer. Med 1 click install til WordPress på dit webhotel, sikre du dig en hurtig og nem installation af WordPress. Bestil dit næste WordPress webhotel med 1click install og få 3 måneders gratis hosting hvis du bruger denne Unoeuro rabatkode:”CF9E9A“.

Lav din egen hjemmeside med WordPress

Med de helt rigtige værktøjer kan du selv opbygge din helt egen WordPress hjemmeside, ganske gratis. Når du finder et webhotel til WordPress med 1 click install kan du hurtigt og nemt lave din egen hjemmeside helt gratis. Du skal blot bruge 1-click install funktionen hos den hostingudbyder til WordPress og via funktionen installere din WordPress løsning. Når dette er gjort er du klar til at administrere din nye hjemmeside.

WordPress templates

Nu skal din WordPress side så til at have et design og det kan klares ganske nemt og gratis. Der er i WordPress CMS systemet en funktion hvor du kan gå ind og søde på WordPress templates. Her vil du kunne finde rigtig mange forskellige templates til alle brancher. Alle de Wordpress templates du vil kunne finde er gratis, dog findes der mulighed for opgradering af nogle templates. Når du er på udkig efter templates til WordPress er det vigtigt at være opmærksom på om temaet understøtter den version af WordPress du har installeret. Hvis du kommer til at installeret et tema der ikke understøtte samme version, kan dette godt beskadige din løsning og du vil sikkert møde en defekt hjemmeside.

WordPress webhotel fra Unoeuro

Unoeuro er en stor udbyder på markedet hvad det angår webhoteller. Hvis du bestiller dit WordPress webhotel gennem os, får du 3 måneders gratis webhosting. Du skal blot benytte denne Unoeuro rabatkode:”CF9E9A“. De har nogle rigtig fornuftige produkter til nogle interessante priser. Derfor har vi hos WordPress-webhotel.dk også valgt at anbefale Unoeuro som et værdigt WordPress webhotel.

[yasr_overall_rating]

Surftown WordPress webhotel

Også hos Surftown finder man et WordPress webhotel der lever op til standarden og har fokus på kvalitet og support. Du kan med et webhotel fra Surftown også benytte dig a 1click install WordPress funktion.

WordPress webhotel fra Webhosting.dk

Webhosting.dk er en af de ældste hostingudbydere i Europa og har siden 1997 tilbudt stærke og stabile webhoteller. De tilbyder nogle af de hurtigste servere i verden og alle servere er placeret i Danmark. Webhosting.dk tilbyder også dansk suveræn support med hurtige svaretider. Webhosting.dk tilbyder også 1-click install.

Opfylder dit webhotel WordPress systemkrav?

WordPress har ikke de helt store krav til den server der skal hostes en WordPress løsning på.
Du kan se herunder WordPress systemkrav til serveren:

  • Linux server
  • PHP 5.4 eller nyere
  • MySQL 5.5 eller nyere
  • Mod_rewrite Apache modul

Det er de eneste krav WordPress har for at kunne køre optimalt. De fleste servere kan nu til dags understøtte WordPress. Det er derfor sjældent at du har behov for at spørge din hostingudbyder, om serveren kan klare en WordPress løsning.

Webhosting.dk har bla. servere der lever op til systemkravene og med webhotel fra Webhosting.dk, kan du installere WordPress med blot ét enkelt klik.

WordPress templates fra Templatemonster.com

Få den flotteste blog med et Wordpress template

Er du ny startet blogger og benytter dig af WordPress, så har du sikkert opdaget at der findes utrolig mange forskellige temaer og udvidelser til WordPress. Det anbefales at man finder et WordPress template der er mest relevant for sidens emne.

Responsive WordPress templatesResponsive WordPress Templates

Når du kigger efter WordPress templates skal du huske at kigge efter om det er responsivt. Vi ved efterhånden snart alle sammen at de fleste der surfer på nettet, typisk også bruger mobilen til at finde information. Derfor er det meget vigtigt at man tilpasser sig sådan at brugeren får samme information og ikke mindst brugeroplevelse, når han besøger din side fra mobilen.

De fleste templates man køber til WordPress er responsive. Men det er altid en fordel at dobbelt tjekke. Find responsive templates her

Gratis WordPress templates

Leder du efter gratis templates til WordPress? Vi har fundet en rigtig god side der lister gratis WordPress templates. Den hedder WordPressthemes.dk

Hvis du føler at du er klædt på til at hoppe ud i det med templates kan du med fordel klikke dig ind på Templatemonster.com og købe dit nye template.

Rigtig god arbejdslyst.

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *