Bo i Thailand

Bo i THailand
Bo i THailand

Bo i Thailand og lev livet

Vil du også bo i Thailand?

Bo i Thailand og lev billigt og nyd vejret og den smukke natur hver dag!

Mange danskere og andre mennesker vælger at rive pløkkerne op i Danmark for at, drage ud i den store verden og prøve noget nyt. Rigtig mange mennesker der rejser til Thailand kan godt se sig selv bo i landet og derfor vælger mange også at, flytte til Thailand for at, bo og arbejde.

Hvis man gerne vil bo og arbejde i Thailand er der noget praktiske ting man skal forholde sig til og det er ikke nemt, det kræver virkeligt at, man vil det og væbner sig med tålmodighed og forståelse. Thailand er et land der har været i rivende positiv udvikling og det skyldes bla den store turisme i Thailand og ikke mindst den store eksport forretning der findes i Thailand.

Arbejde i Thailand kræver en arbejdstilladelse og regeringen er meget strikse i forbindelse med det og det anbefales kraftigt at, man følger alle de regler regeringen nu har sat for dette. Reglerne i Thailand kan ændre sig fra time til time, så det er også vigtigt at, man holder sig opdateret med reglerne og sørger for at, man evt har en kontakt person man kan knytte sig til.

Hvordan er det så at, bo i Thailand?

Thailand er et forholdvis nyt land hvis man lige huske på at, det før i tiden heder Siam og navnet Thailand egentlig kun har eksisteret i knap 55 år. Derfor er der også rigtig mange ting der stadig lige skal falde på plads 100% og det er noget som vi fra vesten, specielt os fra Danmark, kan se er en udvikling der mangler noget år endnu. Men det følger med når man vælger at, bosætte sig i Thailand, det er deres land, regler, kultur og ikke mindst tempo.

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *