Kuala Lumpur – Malaysia

Kuala Lumpur Malaysia
Kuala Lumpur Malaysia

I forbindelse med at få et arbejdstilladelse i Thailand drog jeg afsted til Kuala Lumpur i Malaysia for at få mit visum forlænget i Thailand. En meget spændende storby der har mange ting at byde på.

I Malaysia er ca 60% af befolkningen muslimer, hvor de resterende 30% er buddhister, hinduer, og lidt kristne. Jeg finder det meget spændende omkring det med et asiatisk land er så troende, muslimsk troende. For det meste forbinder mange muslimer med dem der står og laver pizza på den lokale pizzabar, eller laver videoer hvor de har taget en hvid mand som gidsel. Og derfor er det sjovt at opleve en helt anden kultur, med en kendt religion. Jeg kunne rigtig godt tænke mig folk i verden kendte til denne slags muslimer, men det er desværre ikke dem man lige høre mest om. Man hører selvfølgelig mere om de muslimer der har ekstreme holdninger, og hader vesten og vil udrydde den. At man gider høre på dem er mig stadig en gåde.

I Malaysia er der som sagt forskellige religioner. Jeg snakkede med en Taxa chauffør og spurgte ind til det med de forskellige religioner i landet, og om der nogensinde havde været kontroverser mellem de forskellige trosretninger. Han forklarede mig at der aldrig havde været noget som sådan, selvfølgelig er der da folk der ikke er enige. Men på ingen måde oplevede man racisme til de forskellige religioner, hverken fra muslimer, buddhister, eller de kristnes side.

Han sagde faktisk noget jeg rigtig godt kunne lide at høre:
“Hvem er du, eller jeg, til at bedømme folk? Har du et problem med andre folks religion, så hold det med dig og din Gud”

Kuala Lumpur - Malaysia

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *