Koh Lanta

Koh Lanta, Thailand
Koh Lanta, Thailand

Koh Lanta i Thailand

Min kammerat fra Danmark kom og besøgte mig i en måned. Og i den måned var vi rundt omkring i Thailand. Jeg havde selvfølgelig taget fri en uges tid, så vi ligesom havde tiden til at kunne rejse rundt omkring i landet.

Vi startede med at flyve til Krabi, hvor vi overnattede i Krabi Town. Krabi Town er der som sådan ikke rigtig noget at komme efter. En meget hyggelig lille by, dog kan man godt efter man har været der lidt tid, se at det kun er pit stop for at komme videre ud til øerne. Vi overnatter en enkelt nat i Krabi Town hvorefter dagen går med en sejltur til Phi Phi øerne. Det er min 2 gang jeg gæster Phi Phi, og jeg synes stadig det er et af de smukkeste steder i verden. Rigtig flotte strande, lækkert vejr og et kanon udvalg af hoteller.

Efter vi havde været på Phi Phi nogle dage tog vi afsted mod Koh Lanta. Jeg havde aldrig været på Koh Lanta, men havde kun hørt godt om det. Vi skulle være på øen i 2 dage. Vi fik booket et resort lige ned ved stranden der hedder “The beach”. På selve strandkysten findes der rigtig mange forskellige strande, de fleste er dog ens, blot med forskellige navne.

Vi får tjekket ind, og vi hopper selvfølgelig i badetøjet som det første. Og ud i vandet det går.

Efter at have nydt strandlivet, og fået gode fruitshakes var vi nu klar til at gå på opdagelse på øen. Jeg går op og leger en bike til os, og vi kører ind mod det som de skulle kalde centrum på Koh Lanta. Meget hyggelig by, dog var vi kommet i en lidt sen periode. Så der var ikke så mange mennesker. Heldigvis.

Der er selvfølgelig masser af muligheder når man gæster en af de mange turistede øer nede sydpå. Du kan alt lige fra at svømme med hajer, til at se en mand stikke sit hovede ind i munden på en krokodille.

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *