VSI Groups 4 års fødselsdag

VSI Group – tillykke med fødselsdagen!

Jeg blev ansat for to måneder siden i virksomheden, og disse måneder har ikke været andet end fantastiske.

VSI Group er en arbejdsplads udover det sædvanlige.

VSI Group er en dansk IT virksomhed beliggende i det nordlige Thailand i byen Chiang Mai. Fantastiske og altid livsglade kollegaer, gode arbejdsforhold og alt i alt, en arbejdsplads man glæder sig til at møde op på hver morgen. Det at arbejde for en dansk virksomhed hvoraf de flest ansætte er af Thailandsk herkomst kan for mange virke som en udfordring. Men gør man som VSI og “opdrager” sine medarbejdere som man selv ville opdrages, så har man kernen til en kreativ og motiverende virksomhed.

I dag kan VSI Group fejrer 4 års fødseldag. Det fejrede de med at invitere hele arbejdspladsen ud at spise på en fantastisk god restaurant.

Der var anlagt kæmpe buffet, med en masse forskelligt god mad. Det er altid spændende at gå i jagt på ved en buffét. Ikke desto mindre var navnet på bufféten, International Lunch Buffét.

Tusind tak for en rigtig god oplevelse, og rigtig god mad. Der var nok af det. Tillykke med fødselsdagen VSI – jeg glæder mig til de næste mange fødselsdage!

Harry Theophanous
Billedet er lånt af Harry Theophanous på ubestemt tid.

 

Rami Najmi

Online marketing specialist med livet i første række. Arbejder med SEO, sociale medier, affiliate marketing, hjemmesider og alt indenfor online markedsføring.

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar