Hjertepatienter i Nordjylland får donation

Donation til hjertepatienter i Nordjylland
Donation til hjertepatienter i Nordjylland
John Bull Pub Aalborg donerer 15.000,- kr. til hjertepatienter i Nordjylland.

Igen har min far valgt at donerer penge til hjertepatienter på hjerteafdelingen, ved Aalborg sygehus. Denne gang lyder checken på hele 15.000,- kr.

Hver år holdes der julefrokost på min fars pub, John Bull Pub i Aalborg. De penge som gæsterne betaler min far for arrangementet, donerer min far så til hjertepatienter i Region Nordjylland. Han plejer dog altid selv ligge oven i, og denne gang har han da ikke været nærig må jeg sige. Det er rigtig flot synes jeg.

Min far er selv en halv gammel mand der døjer meget med ryggen efter et trafikuheld. Han har knoklet på arbejdsmarkedet i jeg ved ikke hvor mange årtier. At han har overskud til at donerer dette, kan jeg virkelig kun have respekt for.

Min far Jamal Najmi, kom til Danmark som en 23 årig ung charmetrold fra Libanon. Han kom til Danmark mens borgerkrigen brød ud i Libanon. En historie som jeg gentagende gange har fået fortalt af min far. Mange af mine venner og veninder har altid syntes det var spændende når min far fortalte om sin barndom. Men jeg tror ikke han havde det lige så sjovt, som nogle af os andre.

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *