Job i Spanien som AdWords manager

Så har jeg fået job i Spanien

Har opsagt mit job i Thailand for at, flytte til Spanien og arbejde.

En fredag aften ved en 20 tiden sad jeg hjemme i mit hus i Thailand og tænkte at, det var på tide der skulle ske noget nyt, og det gjorde jeg noget ved!

Jobbet som IT projektleder og support manager i Thailand

Hvis du har læst lidt på min blog og følger lidt med i hvad jeg sådan går og laver til dagligt, så ved du også at, jeg arbejder som IT projektleder i Thailand for et dansk virksomhed. Det er et job som jeg har været utrolig glad for og er meget ked af at, skulle forlade ikke mindst VSI Group, men også Thailand generelt.

Det har været rigtig spændende for mig og jeg har lært en masse nye mennesker at, kende som den dag i dag er mine venner og er fra forskellige steder i verden. En tid i mit liv jeg sent, eller faktisk aldrig nogensinde vil glemme da det har været nogle af de vigtigste år i mit liv, efter min egen mening.

Hvorfor flytter jeg til Spanien?

Jeg flytter til Spanien af mange gode grunde synes jeg selv og en af grundende er blandt andet for at, komme tættere på familie og venner. Man kan efterhånden også godt savne sådan noget som infrastruktur mm på almindeligt niveau. I Thailand er man på mange områder meget bagud i forhold til den standard som vi kender i Danmark eller resten af vesten. Det er små ting som for mit vedkommende har hobet sig op til at, blive ting der faktisk irretere en i dagligdagen. Dermed ikke sagt at, det udelukkende er grunden, jeg elsker Thailand og vil altid se det som et af de smukkeste steder i verden, men jeg synes det er det helt rigtige tidspunkt at, søge nye veje nu hvor der blev banet mulighed for det.

Hvordan er det at, bo og arbejde i Thailand?

Hvis du tidligere har læst med på min blog er du ikke i tvivl om at, jeg arbejder og bor i Thailand lige pt og det er så det der er ved at, ændre sig til at, blive Spanien om et par uger. Det bliver en forandring som jeg glæder mig til at, opleve både på godt og ondt. Når man bor og arbejder i Thailand kan man hurtigt vende sig til de Thailandske normer, kulturer og ikke mindst priser og det er en af de områder jeg tror jeg får en udfordring på, en spændende udfordring. Mange ting er dyre i Thailand da de importeres og der af den grund sættes en import afgift på og derfor er sådan noget som ost, vin, special øl mm meget dyrere i Thailand end andre steder i verden. Så jeg tror ikke jeg får problemer med at, kunne handle ind til dagligdagen og få noget godt mad på bordet osv. Men jeg tror derimod at, det bliver lidt sværere at, forkæle sig selv med en flot trøje eller en tur til et spændende sted i de omkring liggende lande, da ens forbrug simpelthen vil stige når man bor i Spanien, da tingene i sig selv er dyrere end de er i Thailand.

Arbejdstiderne i Thailand ligger som man kender det fra USA og det samme gør sig gældende med feriedage og lign. Man arbejder fra kl 9 til kl 18 og har en håndfuld feriedage om året, man kan gøre brug af. Da vi bor og arbejder i Thailand er Thailandske helligdage også inkluderet som fridage for danskere der arbejder i Thailand. Nogle vælger dog at, skifte det ud sådan at, man faktisk har danske helligedage og ikke har samme helligedage som Thaierne har.

Hvad skal jeg arbejde med i Spanien?

Mit nye job i Spanien er et job hvor jeg skal håndtere AdWords kontorer for kunder og derfor får jeg titlen AdWords manager. Jeg har selv arbejdet med AdWords i noget tid, men har ikke fokuseret på det i en længere periode og føler mig derfor heller ikke ekspert på området, men jeg ser frem til en masse nye spændende udfordringer.

Vil du have mit job og arbejde i Thailand?

Du kan læse meget mere om jobbet på VSI Groups hjemmeside. Klik her.

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *