Træk en vinder til din Facebook konkurrence

Træk en vinder til din Facebook konkurrence

Guide: træk vinder til Facebook konkurrencen

Find hurtigt og nemt en vinder til din Facebook konkurrence

Hvis du har laver en konkurrence på Facebook og gerne vil trække en vinder kan du gøre det nemt og hurtigt med et smart dansk værktøj, du skal blot indtaste linket til dit opslag hvor din Facebook konkurrence kører og så bliver der automatisk trukket en vinder blandt kommentarer, likes, eller bege dele.

Du vælger også selv hvor mange vindere der skal trækkes til konkurrencen og du kan benytte dig af værktøjet på den danske hjemmeside der hedder Socialpunch.dk. Det er ganske gratis og det virker utrolig godt og nemt. Du kan se en  kort videoguide til hvordan du trækker en vinder til din Facebook konkurrence her.

Lav konkurrencer på Facebook

Hvis du har en Facebook side hvor du holder dine kunder opdateret omkring din virksomheds aktivitet, så er det en rigtig effektiv markedsføring at lave en konkurrence på en Facebook side. Hvis du endnu ikke er gået i gang med, at lave konkurrencer på din Facebook side, så vil jeg anbefale dig, komme i gang hurtigst muligt. Facebook konkurrencer er en effektiv markedsføringsmetode, og du vil få rigtige gode resultater ud af det hvis det bliver gjort korrekt. Det er vigtigt, at man overholder regler og vilkår fra Facebook når der laves Facebook konkurrencer.

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal lave din Facebook konkurrence kan du kontakte os hos DigitalAalborg.dk, for yderligere hjælp.

Rami Najmi

Sidder til dagligt som Organic Search Specialist og ellers bruger jeg fritiden på musik, træne, nørde og hunden.

You may also like...

1 Response

  1. december 22, 2018

    […] værktøj kan du hurtigt og nemt udtrække en vinder til din konkurrence på Facebook. Træk en vinder til Facebook konkurrence her  og vælg om vinderen skal findes bland kommentarer eller likes på din konkurrence. Det er som […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *