DJI Phantom 4 drone

DJI Phantom 4 drone

november 19, 2016 1 Af Rami Najmi

Jeg har købt en DJI Phantom 4 drone…

DJI Phantom 4 hedder den drone jeg har købt med indbygget 4K kamera og den er alt for fed!

DJI Mavic Pro er lige blevet udgivet, eller det vil sige at, den er blevet udgivet og der er ikke flere på lager og jeg har bestemt ikke fortrudt at, jeg har købt denne her drone for jeg har en overbevisning om at, Phantom 4 dronen er lige lidt bedre end Mavic Pro dronen og  derfor købte jeg med glæde Phantom 4 da jeg alligevel ikke for brug for at, tage min drone med mig rundt så meget fritid har jeg slet ikke og så gad jeg egentlig heller ikke vente til at, der kom flere på lager.

Hvad skal jeg bruge en drone til?

Jeg har altid interesseret mig for film produktion og det med at, klippe film klip sammen synes jeg er mega spændende. Musikproduktion er en af mine store interesser og det kunne være utrolig spændende at, prøve at, mikse de to ting sammen og se hvad man kunne få ud af det.

Når jeg er god nok til at, flyve med den vil den på længere sigt være en del af mine kompetencer og jeg vil derfor kunne tilbyde  droneflyvning af større arealer mm.

[wp-review id=”1712″]

phantom-4-udsalg