Hvornår må man spise under Ramadan?

Under Ramadan faster man fra solopgang til solnedgang.

Derfor kan det variere meget, alt efter hvor i verden man befinder sig for hvornår man må spise under Ramadan.

Der er delte meninger om hvornår man må spise under Ramadan måned. Som udgangspunkt går de fleste muslimer efter reglen at man faster fra solopgang til solnedgang, dog med undtagelse fra nogle muslimer. Nogle muslimer i Danmark faster fra solopgang til solnedgang, dog efter Mekkas tidspunkter. Grunden til dette er på grund af at de dage hvor man faster i Danmark er alt for lange. Nogle muslimer mener at det ikke “gælder” om man så og må sige. Men dette mener jeg er helt op til en selv hvordan man gør. Man faster ikke for andres skyld, men for sig selv og sin tro.

Det er ikke tilladt at spise under Ramadan hvis man udøver sport, anstrengende arbejde, eller er syg. Der findes mange punkter hvor det frarådes at faste under Ramadan måned. Du kan se kalender for solopgang, samt solnedgang over Mekka ved at Mekka solopgang og solnedgang.

Rami Najmi

Online marketing specialist med livet i første række. Arbejder med SEO, sociale medier, affiliate marketing, hjemmesider og alt indenfor online markedsføring.

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar